Leevi Selänne täytti 22 vuotta – Sirpa Selänteen julkaisema onnittelukuva täyttyi kommenteista: "Poika on ilmetty isänsä"

Teemu Selänne puhui Sirpa-vaimostaan vuonna 2014 0:35
Teemu ja Sirpa Selänne ovat pitäneet yhtä jo pitkään. Näin Teemu puhui vaimostaan vuonna 2014.

Teemu ja Sirpa Selänteen Leevi-pojalla oli viime viikolla syntymäpäivä.

Kiekkolegenda Teemu Selänteen ja Sirpa Selänteen poika Leevi Selänne juhli syntymäpäiväänsä viime viikolla. Ylpeä äiti onnitteli poikaansa Instagram-tilillään ja julkaisi heistä yhteiskuvan.

– 22 vuotta tänään… Se tapahtui nopeasti. Ikävöin sinua valtavasti, Sirpa kirjoitti yhteiskuvan yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Monet someseuraajat onnittelivat Leeviä sekä hämmästelivät yhdennäköisyyttä Teemu-isään.

– Oikein paljon onnea Leeville! Olet kyllä isäsi näköinen nuori mies.

– On niin isänsä näköinen.

– Poika on ilmetty isänsä.

Sirpa ja Teemu avioituivat vuonna 1996. Kaksikon ensitapaaminen ei kuitenkaan ole tapahtunut muutamaa vuotta ennen häitä, vaan rakastavaiset ovat tavanneet toisensa ensimmäisen kerran jo lapsena.

Sirpa postasi Instagram-tililleen pari kuukautta sitten hieman jo vuosien kellastaman kuvan, jossa hänen äitinsä Terttu Vuorinen istuu sängyllä viiden lapsen ympäröimänä. Kuvaan on merkitty kynällä kaksi henkilöä, pienen pienet Sirpa ja Teemu.

– Eipä tienneet pikkunen Sirpa ja Teemu, että kohta ollaan oltu toistemme Valentine 33 vuotta. Kuva vuodelta joskus 1972, Terttu-äiti ja mun Jaana-sisko sekä Teemun kaksoisveli Paavo kuvassa myös, Sirpa kirjoittaa.

Selänteet asuvat nykyään Yhdysvalloissa. Perheen kuopus, Veera, loistaa tennisharrastuksessaan, kun taas EemilEetu ja Leevi ovat viihtyneet jääkiekon parissa.

Teemu Selänne lopetti jääkiekkouransa vuonna 2014.

Lue myös:

    Uusimmat