Mainos

Sinkkunainen toteutti äitiyshaaveensa – adoptoi kuusi sisarusta

Sinkkunaisen päätös sijaisvanhemmaksi ryhtymisestä johti kuuden sisaruksen adoptioon. 

Kun Lacey Dunkin pohti ensimmäisen kerran äidiksi tuloa, hän näki tulevaisuutensa pienen pojan äitinä. Hänelle oli myös alusta asti selvää, ettei hän tarvitsisi miestä unelmansa toteuttamiseen.

Vuonna 2011 kalifornialaisnainen hakeutuikin sijaisvanhemmille tarkoitettuun koulutukseen, ja vain muutamaa kuukautta myöhemmin hän sai elämää mullistavan puhelinsoiton. Kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kuin hän oli alunperin kuvitellut. 

Naista pyydettiin nimittäin kiireellisesti sijaisäidiksi neljälle alle viisivuotiaalle tytölle. Erikoiseen pyyntöön myöntävästi vastannut Dunkin kertoo lasten olleen peloissaan, mutta tottuneen pian uuteen nopeasti kasvaneeseen perheeseensä.

Sisaruksia ei haluttu erottaa toisistaan

Lapset alkoivat kutsua Dunkinia pian äidiksi, mikä merkitsi naiselle erittäin paljon. Uutta perhe-elämää ehti kulua kuitenkin vain yhdeksän kuukautta, kun lapset päätettiin palauttaa takaisin biologisen äidin luokse. Päätös oli lapsiin kiintyneelle Dunkinille vaikea.

– Uskottelin itselleni, että he vielä päätyvät sinne, missä heidän kuuluukin olla. Sydämessäni se paikka oli täällä, Dunkin kertoo tunteistaan.

Biologisen äidin ongelmat johtivat kuitenkin siihen, että sosiaalityöntekijät totesivat Dunkinin olevan paras mahdollinen huoltaja lapsille. Naista pyydettiin adoptoimaan perheen kaikki viisi sisarusta, johon Dunkin vastasi välittömästi kyllä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Adoptioprosessin käynnistyttyä eteen tuli kuitenkin vielä yksi yllätys. Sisarusten biologinen äiti odotti jälleen lasta, eikä sisaruksia haluttu erottaa toisistaan. Nyt vuonna 2016 perheeseen kuuluvat 9-vuotias Sophia, 7-vuotiaat kaksoset Natalie ja Melanie, 6-vuotias Kaylee, 4-vuotias Lea ja 2-vuotias Cecile. 

– Haluan ihmisten tietävän, että kasvattilapset eivät ole pahoja, he eivät ole rikki. Lapset ovat sinnikkäitä, ja haluavat ja tarvitsevat rakastavan kodin, Dunkin kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– He tuovat elämääni paljon kaaosta ja iloa, mutta elämäni olisi tyhjää ja tylsää ilman heitä.

Dunkin kertoo perheen kuulumisia Lacey Dunkin –  sixlittlebeans -nimisellä Facebook-sivulla. 

Lähde: People 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.