Sini Sabotagen suuri suru – televisiostakin tuttu Manda-koira nukkui pois: "En vaan pysty lopettamaan itkemistä"

Sini Sabotage nousi koko kansan tietoisuuteen vuonna 2013 hittibiisillään.

Artisti Sini Sabotagen elämään pääsi kurkistamaan syvemmin vuonna 2017, kun hänet nähtiin Iholla-sarjan julkkisversiossa. Hän dokumentoi ohjelmaan itse omia hetkiä elämästään, ja katsojat pääsivät myös tutustumaan Sabotagen suloiseen Manda-koiransa.

Sabotage kertoo Instagram-päivityksessään, että hänen koiransa Manda on nyt menehtynyt. Manda eli 13 vuotta, vuodesta 2007 vuoteen 2020. 

– En pysty lopettamaan itkemistä, en vaan millään pysty...viime viikonloppuna jouduin tekemään mun elämäni kauheimman valinnan ja koitin tehdä sen niin epäitsekkäästi kuin ikinä pystyin. hinta siitä myös oli kovin, minkä oon ikinä joutunut maksamaan. perjantai yönä mun rakkain ikivauva manda kuoli pois, päivityksessä lukee. 

– Moni joka on seurannut mun Instagramia tai esim iholla ohjelmaa tietää, että me oltiin aikamoinen parivaljakko. vuodessa on 364 Mandan päivää ja yksi koirien päivä, mut tää greedy bitch halus tehdä siitä yhdestä päivästä myös hänen päivänsä, Sini jatkaa kirjoituksessaan.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Sabotagen päivitys on kerännyt paljon surunvalitteluja hänen seuraajiltaan. 

– Voi pieni. Ihan hirveetä, voimia sinne, Eevi Teittinen kirjoittaa. 

Myös Iholla-sarjassa nähty laulaja Erika Vikman  ja missikaunotar Shirly Karvinen ovat kommentoineet kuvaa sydän- ja itkuhymiöin.

Sabotage nousi koko kansan tietoisuuteen Levikset repee -biisillään vuonna 2013. Samana vuonna hänet nähtiin Idols-laulukilpailun tuomarina Jone Nikulan,Lauri Ylösen ja Jussi 69:n kanssa. Kyseisenä vuonna ohjelmaan osallistui Alma, jonka ura tunnetaan tätä nykyä ulkomailla saakka. 

Sini kertoi MTV Uutisille vuonna 2015, että näki Almassa potentiaalin heti ja piti hänen puoliaan loppuun saakka. 

 – Nyt se pieni lentää pesästä, hän vitsaili Possen kulisseissa.




Lue myös:

    Uusimmat