Mainos

Simone, 19, sai tietää olevansa raskaana – synnytti 23 päivää myöhemmin

Nuori ruotsalaisnainen synnytti pienen pojan alle kuukausi sen jälkeen, kun hän sai tietää olevansa raskaana. 

Simone Hougaard Andersen ehti olla tietämättään raskaana peräti kahdeksan kuukautta, ennen kuin nuoren naisen raskaus tuli ilmi. Vasta kun 19-vuotiaan naisen kuukautiset jäivät pois, Andersen teki raskaustestin ja sai tietää totuuden tilastaan. Pieni poikavauva syntyi 23 päivää myöhemmin. 

Suunnitelmat abortista kariutuivat lääkärikäynnin myötä

Juuri opiskelunsa päätökseensä saanut Andersen oli aikeissa pitää välivuoden koulusta ja keskittyä ainoastaan työntekoon ja rauhalliseen elämään. Suunnitelmat saivat kuitenkin täysin uuden suunnan, kun viime vuoden joulukuussa tehty raskaustesti näytti positiivista.

– Tein raskaustestin, koska kuukautiseni olivat jättäneet tulematta. Muuten, minulla ei ollut siitä aavistustakaan, Andersen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Positiivinen raskaustesti tuli naiselle shokkina, eikä hän meinannut millään uskoa sitä todeksi; nainen oli syönyt säännöllisesti ehkäisypillereitä, eikä muita raskauteen liittyviä oireita ollut ilmaantunut. Ensimmäinen nuoren naisen päähän pälkähtänyt ajatus oli abortti, olihan hän todella nuori, eikä hänellä ollut vakituista työpaikkaa.

Lääkärissä käynti paljasti abortin kuitenkin auttamatta liian myöhäiseksi. Aluksi lääkäri epäili naisen olevan raskausviikolla 25, mutta lisätestit paljastivat raskauden olevan paljon odotettua pidemmällä. Andersen oli kahdeksannella kuulla raskaana ja lapsi tulisi syntymään pian.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Uutinen tuli järkytyksenä myös Andersenin poikaystävälle, joka luuli aluksi naisen vitsailevan. Kyseessä ei kuitenkaan ollut vitsi, sillä pian lääkärissä käynnin jälkeen Andersenin vatsa alkoi kasvaa, ja mukaan tuli niin väsymystä kuin selkäkipujakin. Lasketuksi ajaksi ennustettiin 7. tammikuuta, mutta lapsella oli selvästi hoppu päästä näkemään maailmaa. Pieni Conrad-poika syntyi 25. joulukuuta.

Lapsi on mullistanut nuoren parin maailman totaalisesti

Vaikka lapsi tuli nuorille vanhemmille todellisena yllätyksenä, heidän elämänsä on laskeutunut helposti uomiinsa. Lapsen tulo on kuitenkin muuttanut pariskunnan maailmaa enemmän kuin he raskaustestin tehdessään uskoivat.

– On todella hämmästyttävä asia kokea niin suurta ja sanoinkuvailematonta rakkautta toista ihmistä kohtaan. Minun pieni mieheni, Andersen toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Andersen kertoo, että heidän nuoresta iästään johtuen ihmiset kokevat velvollisuutena antaa neuvoja, mutta he ovat kuitenkin päättäneet olla kuuntelematta ja elää omaa elämäänsä.

Marraskuussa pojan on tarkoitus aloittaa päiväkoti ja Andersonin jälleen opinnot. Tulevaisuudessa Anderson voidaan toivon mukaan nähdä kätilönä. Perheen elämässä on tällä hetkellä kaikki todella hyvin. 

Lähde: Expressen

***

6:46

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.