Signmarkilla takana haastava viikko samban parissa – näin Katri Mäkinen kommentoi parinsa suoritusta

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssittiin tällä viikolla kauhuteemalla.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjassa mukana mittelöimässä kauden voitosta ovat vielä Sonja KailassaariBenjamin PeltonenJaakko LoikkanenSignmark sekä Mikko Nousiainen

Räppäri Signmark eli Marko Vuoriheimo ja hänen uusi tähtiopettajansa Katri Mäkinen toivat uutta näkökulmaa kauhuteemaan. Heidän esityksensä teemana olivat luonnonkatastrofit  – pyörremyrskyt. 

– Tanssi sujui sinänsä hyvin. Kaikesta selviydyttiin hienosti. Se oli monipuolinen koreografia, jossa oli esimerkiksi tosi hienoja, näyttäviä nostoja, jotka onnistuivat loistavasti. Kilpailun tässä vaiheessa toivoisin vartalolliseen ilmaisuun ehkä hieman enemmän nyanssia. Ensimmäinen asia, jota kannattaa siinä vaiheessa harkita, on aina se askeltyyppi, Jukka Haapalainen aloitti. 

Helena Ahti-Hallberg kuvaili Haapalaisen kommenttia tyhjentäväksi.

– Sanoisin, että aikamoinen pyörremyrsky oli, jota upeat nostot korosti, hän kuvaili. 

Tuomarit antoivat parille yhteensä 21 pistettä. Signmark kuvaili Ernest Lawsonin haastattelussa esityksen jälkeen samban olleen haastava oppia.

– Samba on ollut vaikein laji tähän asti. Kauhuteemaan se istui aika kivasti. Todella kauhea tanssi, hän sanoi.  

Signmarkin uusi tanssiopettaja Mäkinen kehui kuitenkin miehen suoritusta. 

– Haluan sanoa sen, että kuinka mä ihailen Markon päättäväisyyttä ja halua oppia asioita. Esimerkiksi tämä samba, kun hänen täytyy opetella kaikki liikemuistiin. On kyllä hieno ihminen, Mäkinen kuvaili. 

Katso räppärin muut  tanssit tästä!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat