Anniina Koivuniemi kommentoi jättäytymistään Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta

Katri Mäkinen jatkaa Signmarkin tanssiparina – Anniina Koivuniemi keskeyttää TTK-kauden 3:18
Näin Signmark kommentoi opettajavaihdostaan suoran TTK-lähetyksen jälkeen.

Anniina Koivuniemi jättäytyi pois Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta kesken kauden.

Eilen sunnuntaina ilmoitettiin, että räppäri Signmarkin tanssinopettajana kuluvalla Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella toiminut Anniina Koivuniemi jättäytyy ohjelmasta kesken kauden. Koivuniemi kommentoi kisasta jättäytymistä omalla Instagram-tilillään maanantaina.

– Elämä ei aina mene niin kuin sen odottaisi menevän. Näin kävi syksyn TTK-rupeaman kohdalla ja se matka päättyi kohdallani aikaisemmin kuin oli tarkoitus, Koivuniemi kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Henkilökohtaiset syyt ovat henkilökohtaisia syystä ja uskon, että jokainen teistä osaa kunnioittaa yksilön oikeutta pitää yksityisasiat yksityisinä, hän jatkaa.

Signmarkin kanssa TTK-taivalta jatkaa vastaisuudessa Katri Mäkinen. Koivuniemi toivottaa postauksessaan onnea niin Signmarkille ja tämän uudelle opettajalle kuin muillekin kilpailussa vielä mukana oleville tähtipareille.

 – Loppuun vielä todettakoon, että tästä työrupeamasta hyvin erityistä tekivät ihanat opettajakollegat ja tähtioppilaat, joiden kanssa ollaan kuljettu tätä matkaa yhdessä. Toisista välittäen ja toisia tukien.

Katso alla olevalta videolta Anniinan ja Signmarkin ensimmäinen tanssi.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat