Sienna Miller lopetti hienostelun: Palasi tyylinsä juurille

Näyttelijä Sienna Miller lopetti hienohelmana kulkemisen ja palasi boho-tyylinsä juurille. Tähti imee vaikutteita myös äitinsä vaatekaapilta.

Näyttelijä Sienna Milleriä pidetään boho-tyylin ruumiillistumana. Kuuluisan tyylin äiteinä pidetään Millerin lisäksi Kate Mossia ja Nicole Richietä, jotka loivat rennon mutta muodikkaan tyylin 2000-luvun alussa. Bohotyylin edustajat pukeutuvat vaatteisiin, joissa on vaikutteita niin hippityylistä kuin boheemiudestakin.

Vaikka 31-vuotias Miller pukeutuu nykyään naisellisemmin kuin aiemmin, pidetään häntä yhä boheemina pukeutujana. Tähti myöntää, että rentous kumpuaa hänen persoonastaan.

– Nyt kun olen vanhempi, arvostan räätälöityjä vaatteita enemmän kuin aiemmin, mutta persoonallisuuteni on yhä hyvin rento. Vaikka laitan päälleni puvun, näytän silti ihan hipiltä, tähti sanoo.

Millerin boho-tyyli oli aiemmin niin tunnettu, että hän esiintyi siinä vuonna 2006 Voguen kannessa. Myöhemmin tähti julisti kyllästyneensä bohoon, mutta katui sittemmin sanojaan.

– Ihmiset saattoivat sanoa olevansa lopen kyllästyneitä boho-tyyliin, mutta nyt uskallan sanoa että pidin noista vaatteista. Ei ole minun vikani, että niitä alettiin kopioida, niitä pidettiin ja niihin kyllästyttiin. Minä en myöskään aloittanut trendiä, nainen sanoo.

Miller on pitänyt huolen siitä, että bohotyyli ei jäänyt pelkäksi tähdenlennoksi. Vaikka jotkut julistivat jo vuonna 2006 bohotyylin olevan ohi, Millerin esiintyminen samana vuonna Edie Sedgwickinä Factory Girl -elokuvassa kasvatti tyylin suosiota.

Boho-tyyli ei ole kuitenkaan ainut Milleriin vahvasti vaikuttanut tyyli. Tähti imee vaikutteita myös äitinsä tyylivalinnoista.

– Äitini oli hyvin glamröösi kimaltavalla 80-lukulaisella tavalla. Oli inspiroivaa kasvaa luovien ihmisten ympäröimänä.

Katso Muotitietoinen: Vieraana Samu-Jussi Koski

Lue myös:

AVA on myös InstagramissajaTwitterissä! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

AVA, Maarit Rasi

Osittainen lähde: Female First

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat