Shirly Karvisen suloinen koira sulattaa sydämiä – "Penasta av yv jono"

7:34
Shirly Karvinen kertoi suorassa lähetyksessä parisuhteensa päättyneen – minkälaisia reaktioita tunteikas ilmoitus herätti?

Shirly Karvinen sai viimein koiransa kotiin.

Missikaunotar ja radiojuontaja Shirly Karvinen omistaa suloisen Pena-koiran, joka oli viime aikoina Karvisen äidin luona hoidossa.

Muutama päivä sitten Pena saapui lomansa jälkeen takaisin omaan kotiinsa, joka ilahdutti Karvista. Missikaunotar julkaisi kaksi eri kuvaa karvaisen ystävänsä kanssa, kun he istuskelevat sohvalla.

– Pena tuli mummolasta ja kampaaja laittanut trimmikoneet latinkiin, Karvinen kirjoittaa kuviensa yhteyteen.

Toisen kuvan näet klikkaamalla nuolesta.

(Jos et näe kuva, voit katsoa ne tästä)

Pena-koiran kuvat ilahduttivat myös Karvisen someseuraajien päivää.

– Apua miten onnellisen näkönen koira. Ihana!!

– Penasta av yv jono.

– Kyllä Penan kelpaa olla.

Somepäivityksistä selviää, että Karvisen äiti on todella hullaantunut Penaan.

– Pena on ollut Jyväskylässä mummolassa aivan liian pitkään, viimeiset pari viikkoa äiti on ollut tuomassa sitä. Aina iskenyt ”mysteeri selkäkipu” tai vastaavaa. Huomenna olis yritys numero kolme, ihan itteänikin jännittää miten käy, Karvinen kirjoitti viime viikolla.

Erosi viime syksynä

Karvinen kertoi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa viime syksynä eronneensa miesystävästään. Karvinen kertoi MTV Uutisille, että hän on nyt uuden elämäntilanteen edessä.

Karvisen ja tämän miesystävän erosta oli ollut huhuja liikkeellä jo jonkin aikaa, ja Karvinen halusi katkaista huhuilta siivet.

– Olen pitänyt tätä tietoa itselläni jo tarpeeksi pitkään, että nyt on helpottavaa saada kertoa tästä. Tanssi oli mielestäni tosi kaunis tapa tuoda tämä ilmi. Se olisi jossain kohtaa joka tapauksessa tullut julkisuuteen, Karvinen kommentoi asiaa viime syksynä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja