Shirly Karvinen avautuu sosiaalisen median nurjasta puolesta: "Helppo jättää itkut muualle"

9:42
Shirly Karvinen ja hänen tanssiparinsa Jani Rasimus Uutisaamun vieraana putoamisen jälkeen.

Shirly Karvisella on seuraajilleen tärkeä muistutus.

Vuoden 2016 Miss Suomi, nykyisin radiojuontajana tunnettu Shirly Karvinen avautuu sosiaalisen median varjopuolista Instagram-päivityksessään

Karvinen kirjoittaa, että sosiaalisessa mediassa on hyvää, kuten se, että sieltä voi hakea inspiraatiota tai lähestyä henkilöä, jota ei normaalisti tapaisi. Siinä on myös iso mutta.

– Some on valitettavasti myös paikka missä moni ahdistuu ja kokee riittämättömyyden tunnetta. Mä myönnän sen itse täysin, että helposti tänne jakaa ne kivoimmat jutut ja jättää itkut muualle. Kuitenkin maailmassa jossa on muutenkin jo painetta tulla hyväksytyksi, on surullista huomata, että välillä isoillakin alustoilla koetaan oikeudeksi määritellä mikä on normaalia.

Karvinen haluaa muistuttaa seuraajiaan tärkeästä asiasta: 

– Jokainen on varmasti joskus kipuillut, että olenko hyvä näin ja riitänkö. Mä haluan muistuttaa ja kannustaa, että olet ja enemmän kuin riität. Jokaisella on oikeus olla onnellinen siitä kuka on, ketä rakastaa ja mihin on menossa elämässään. Kaikista makein juttu on se, et oot sinä. 

Karvinen nähtiin Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa, josta hän tippui tanssiparinsa Jani Rasimuksen kanssa lokakuun alussa. 

Karviselle ohjelman teko oli erityisen raskasta, sillä samaan aikaan hän joutui käymään isoja elämänmuutoksia läpi yksityiselämänsä puolella. Karvinen erosi pitkäaikaisesta miesystävästään hiljattain.

– Uusi radiotyö, uusi koti, kyllä tässä opetellaan yksin elämistä. Jännittävää totta kai. Tässä ollaan uuden edessä, Karvinen kommentoi 6. lokakuuta Uutisaamun haastattelussa. 


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja