Shirly Karvinen tekee paluun aamuradioon: "Kohta laitetaan taas aamuherätykset ja liian monet torkut päälle"

7:34
Shirly Karvinen kertoi suorassa TTK-lähetyksessä erostaan - millaisia reaktioita tunteikas ilmoitus herätti.

Shirly Karvista on kuultu niin radio SuomiRockilla kuin myös Kiss-kanavalla.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ihastuttava Shirly Karvinen tekee paluun aamuradioon. Karvinen kertoi iloisen työuutisen Instagram-tilillään.

– Kohta laitetaan taas aamuherätykset ja liian monet torkut päälle. Uudistunut Basso-radio hiphop-, rap- ja R&B musaa ja ME basson aamushowssa. Niin suuri kunnia ottaa aamut haltuun Janne Lehmosen kanssa maanantaina 12.10 klo 07. Tästä tulee huikea!!, Karvinen kirjoittaa.

Vuonna 2016 Miss Suomeksi kruunattu Karvinenlopetti helmikuussa Radio SuomiRockin aamujuontajana, jossa hän veti aamulähetystä Mikko Honkasen ja Ville Kinaretin kanssa. Keväällä Karvinen siirtyi Radio Kissin päiväjuontajaksi.

Tällä hetkellä Karvinen on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa parinsa Jani Rasimuksen kanssa. Karvinen mursi pari viikkoa sitten kylkensä tanssiharjoituksissa.

– Pikku kömmähdys kävi ja kylkiluu otti osumaa. Sitä on jonkin aikaan arasteltu. Nyt tänään se alkaa pikkuhiljaa olla parempaan päin. Tottakai haluaa olla varovainen, ettei mene uudestaan. Onneksi ei ole hirveästi haitannut meidän tansseja, Karvinen kuvaili MTV Uutisten haastattelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja