Shirly Karvinen erosi, muutti uuteen kotiin ja vaihtoi työpaikkaa – elämänmuutokset näkyivät myös treenisalilla: "Ajatukset olivat muualla"

9:42
Shirly Karvinen ja Jani Rasimus Uutisaamussa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ihastuttaneet Shirly Karvinen ja Jani Rasimus kävivät läpi kulunutta syksyä Uutisaamussa.

Viime sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tippuneet Shirly Karvinen ja Jani Rasimus kertoivat Uutisaamussa uudesta arjestaan. Karviselle ohjelman teko on ollut erityisen raskasta, sillä samaan aikaan hän on joutunut käymään isoja elämänmuutoksia läpi yksityiselämänsä puolella. Karvinen erosi pitkäaikaisesta miesystävästään hiljattain.

– Uusi radiotyö, uusi koti, kyllä tässä opetellaan yksin elämistä. Jännittävää totta kai. Tässä ollaan uuden edessä, Karvinen kertoo.

Radiojuontajana tunnetun tähden elämäntilanne näkyi myös ohjelman kulisseissa.

– Yksi viikko oli rankka, mutta siitä selvittiin kyllä ihan kunnialla. Huomasin itse, että ajatukset olivat muualla kuin tanssiaskelissa, mutta ihan ymmärrettävistä syistä, Rasimus kertoo.

Ohjelmassa mukana olo toi myös muuta ajateltavaa rankan ajan tilalle.

– Oli hyvä henkireikä ja paneutua siihen. Se oli hyvä tapa käsitellä niitä tunteita mitä kävi yksityiselämässä läpi. Hyvää urheiluterapiaa, Karvinen kommentoi.

Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja