Mainos

Selena Gomez sai paniikkikohtauksen sairaalassa – päätti hakeutua hoitoon

Selena Gomezilla on ollut terveysongelmia.

VIDEO: Selena Gomez ja Francia Raisa kertovat munuaisoperaatiosta.

Laulaja Selena Gomez aikoo hakeutua hoitoon henkisen romahduksensa jälkeen. Laulaja on ollut sairaalahoidossa kahdesti muutaman viime viikon aikana veren alhaisen valkosolupitoisuuden vuoksi. Toisella hoitokerralla hän sai paniikkikohtauksen.

People-lehden lähteen mukaan paniikkikohtaus sai Gomezin ymmärtämään, että hän tarvitsee apua tunneongelmiensa käsittelyyn.

– Hän on perheensä kanssa ja saa paljon tukea. Hän voi nyt paremmin ja etsii hoitoa Itärannikolta, lähde kertoo.

Gomez käy parhaillaan dialektisessa käyttäytymisterapiassa. Terapiamuoto on suunniteltu auttamaan negatiivisten ajatusten ja toimintamallien tunnistamisessa ja muuttamisessa.

Muutama viikko sitten Gomez kertoi pitävänsä taukoa sosiaalisesta mediasta.

– Olen kiitollinen äänestä, jonka sosiaalinen media antaa meille kaikille. Olen myös yhtä kiitollinen siitä, että voin ottaa askeleen taemmas ja elää tässä hetkessä, joka minulle on annettu. Ystävällisyyttä ja rohkaisua vain hieman! Muistakaa, että negatiiviset kommentit voivat satuttaa ketä tahansa, tietenkin, hän kirjoitti.

Viime vuonna Gomez joutui munuaisen siirtoleikkaukseen, sillä hän sairastaa punahukkaa. Tauti on krooninen sairaus, minkä yksi oireista saattaa olla munuaistauti. Gomez sai uuden munuaisen ystävältään Francia Raisalta.

Lähde:People 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.