Seksikolumni: Nainen, älä koskaan kerro tätä miehelle – hänelle iskee peniskateus

Kaikkea ei miehelle kannata paljastaa – muutoin mies voi alkaa kärsiä pahimman luokan peniskateudesta.

Arvatkaa, mitä mietin tänään. Peniskateutta.

Tämä on helppo, tärkeä ja kullanarvoinen neuvo, jota moni American Pie -elokuvan nuoruudessaan nähnyt nainen jo osaa noudattaakin (ja jota monen moni mies pelkää): älä ikinä, ikinä, IKINÄ paljasta miehelle seksikumppaneittesi todellista määrää.

Kyseisen elokuvan opetus nimittäin on, että naisten kohdalla ääneen kerrottujen seksikumppaneiden määrä tulisi kertoa aina kolmella. Jos nainen kertoo kumppaneita olleen vaikkapa kaksi, todellisuudessa heitä on kuusi.

Kiitos biologian ja menekin, aikuisella naisella saattaa olla (jopa huomattavasti) enemmän vällyjen välissä vierailleita kumppaneita, kuin mitäpä saman ikäisellä miehellä. Tämä tieto tekee tuolle muutoinkin kenties jo luontaisesti kovin epävarmalle herraseläjälle pahaa, lyttää hänen egonsa ja kutistaa hänen sukukalleutensa.

Mutta vika ei ole sinussa, vaan miehessä. Hänelle iskee peniskateus.

Mutta ei kaikilla aikuisilla naisilla ole järjetöntä määrää seksikumppaneita takanaan, mutta oikeaa lukua ei siltikään kannata paljastaa. Sitä Oikeaa lukua kun ei ole olemassakaan, mikä miellyttäisi miesapinan korvaa: hän keksii ja kehittelee aina oman teoriansa seksikumppaneiden lukuisuuden merkityksestä – ja kyseinen teoria ei koskaan miellytä edes häntä itseään.

Ainoa tilanne puhtaalle rehellisyydelle seksikumppaneiden määrästä on silloin, jos olet neitsyt. Silloin siitä kannattaa kertoa ennen kaikkea – ja ainoastaan – itsesi vuoksi, jos olet siihen aidosti valmis. (Paitsi muista, ettei elämä mene kuin Fifty Shades of Grey -elokuvassa: se pervo, joka innostuu silminnähden kertoessasi olevasi neitsyt, ei ole komea, kuuma eikä tottele avainsanaa. Hän on vain pervo, joka ei pidä hiuksistasi kiinni, kun oksennat parin siiderin jälkeen.)

Mitä muuta miehelle ei kannata kertoa?

– Kuinka kauan olet pisimmillään ollut ilman seksiä. (Et kuitenkaan tarpeeksi kauan, verrattuna häneen.)

– Minkä kokoisia tai näköisiä peniksiä olet elämäsi aikana kohdannut. (Peniskateus.)

– Saitko. (Eikö olekin ärsyttävää, jos mies JOUTUU tätä utelemaan?)

– Kuinka monta matchia sinulla on Tinderissä. (Niitä on kuitenkin huomattavasti enemmän kuin hänellä.)

– Kuinka paljon tienaat. (Jep.)

Miehet kärsivät aivan järjettömästä peniskateudesta, vaikkei meillä naisilla edes penistä olekaan.

Mistä se siis kertoo?

Liian suurista odotuksista, vai liian pienistä peniksistä?

 

Lue myös:

    Uusimmat