Mainos

Seksikkäät tavat päästä maaliviivalle – mies, näin nopeutat naisen orgasmia!

Mies, haluaisitko saatella seksikumppanisi maaliin vauhdilla? Nappaa vinkit. 

Seksuaalisuuden asiantuntija ja omaa, suosittua Sex with Emily -podcastiaan pitävä Emily Morse jakoi Men's Health -sivuston mieslukijoille vinkkinsä siihen, miten naisen orgasmiin saa vauhtia.

Vaikka seksiin olisi vain rajoitettu määrä aikaa, mutta et halua jättää häntä paitsi tyydytyksestä, nappaa nämä seksikkäät vinkit käyttöösi!

1. Esilämmitä uuni

– Esileikki alkaa hänen viimeisimmän orgasminsa jälkeen, Morse vinkkaa miehille.

Lähetä hänelle viestejä, joissa kerrot, mikä sinua erityisesti kiihotti aiemmissa sänkyleikeissänne. Lisäät hänen odotustaan ja kiihotustaan ennen seuraavaa kertaa.

– Se, että hän tietää, kuinka paljon haluat häntä – ja mitä suunnittelet tekeväsi hänelle – saa hänet kiihottumaan entistä enemmän, Morse lupailee.

Näin helpotat myös omaa hommaasi, kun vihdoin pääsette saman peiton alle.

2. Älä unohda esileikkiä

Siinä missä miehille esileikki on vain johdanto seksiin, jotain sellaista, mikä pitää käydä läpi ennen tositoimia, naisille esileikki on jotain paljon tärkeämpää. Suutelu, koskettelu, hyväily sekä suullinen ja manuaalinen stimulaatio auttaa naista pääsemään maaliviivalle nopeasti. Jos aikaa riittää, Morse suosittelee 20 minuutin esileikkiä ennen yhdyntää.

Jos haluat vielä nopeuttaa asioita, kokeile tuhmien puhumista.

– Monelle naiselle sanat ovat kiihottavia – etenkin sellaiset sanat, jotka ovat täynnä vahvistusta hänen tarpeelleen tuntea olonsa seksikkääksi.

Morse suosittelee kuiskimaan naisen korvaan ja maalaamaan sanoilla kuvan kaikesta, mitä haluat tehdä hänelle. Morsen mukaan lämmin hengitys korvan juuressa aiheuttaa väristyksiä naisen selkärangassa asti.

3. Älä unohda hänen "ystäväänsä"

Morse muistuttaa, ettei suurin osa naisista saa orgasmia yhdynnästä pelkästään. Luultavasti sinun täytyykin tarjota huomiotasi myös hänen klitorikselleen auttaaksesi häntä saavuttamaan orgasmin. Käytä sormiasi ja stimuloi häntä hellävaroen. Kannusta häntä koskettelemaan myös itse itseään.

4. Tartu välineisiin

Myös seksivälineistä voi olla hyötyä yrityksessäsi tarjota hänelle tajunnanräjäyttävä orgasmi.

– Vibraattorit ovat hauskoja ja helppoja käyttää, joko esileikin tai "pääruoan" aikana, Morse vinkkaa.

Lähde: Men's Health

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.