Seitsemännen lapsensa keväällä saanut Robert De Niro, 80, myöntää: kumppani hoitaa tyttärestä huolehtimisen

Robert De Niro sai keväällä seitsemännen lapsensa, josta huolehtimisvastuu on näyttelijän mukaan hänen kumppanillaan.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Robert De Nirosta, 80, tuli huhtikuussa seitsenkertainen isä, kun hänen ja näyttelijä Tiffany Chenin, 45, tytär Gia Virginia syntyi.

De Niro myönsi The Guardianin tuoreessa haastattelussa, jossa puhuttiin muun muassa isyydestä, ettei hän rehki, mitä tulee viiden kuukauden ikäisen Gia Virginian  hoitamiseen.

– Se ei muutu helpommaksi, näyttelijä kertoi The Guardianille, kun häneltä kysyttiin seitsemän lapsen isänä olemisesta.

Se on mitä se on. Se on ok. Tarkoitan, että minä en rehki. Olen läsnä, tuen tyttöystävääni. Mutta hän tekee työn. Ja meillä on myös apua, mikä on niin tärkeää, hän jatkoi.

De Niro nauttii kertomansa mukaan kaikesta isyydessä. Hän kuvaa isyyden olevan erilaista vauvan, 11-vuotiaan, aikuisten lastensa ja lastenlastensa kanssa.

De Nirolla on kaksi lasta, Drena, 51, ja Raphael, 46 ex-vaimonsa Diahnne Abbottin kanssa. Toisen ex-vaimonsa Grace Hightowerin kanssa hänellä on niin ikään kaksi lasta, Elliot, 25, ja Helen, 11. Entisen tyttöystävänsä Toukie Smihin kanssa hänellä on myös kaksi lasta, Aaron ja Julian, 27. 

De Niro ja Chen yhdistettiin toisiinsa vuonna 2021. Huhtikuussa syntynyt Gia Virginia on parin ensimmäinen yhteinen lapsi.

Lue myös:

    Uusimmat