Seitsemän asiaa, joissa nainen pärjää miestä paremmin

Cosmopolitan.com kasasi yhteen tutkimukset, joista selviää, missä asioissa naiset ovat miehiä parempia. Tiesitkö näitä?

Cosmopolitan.com listasi eri tutkimuksia, joissa nainen osoittautui pärjäävän miestä paremmin.

1. Naiset ovat puhtaampia

San Diegon yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että toimistoissa ympäri Yhdysvaltoja miesten pöydät ja työpisteet ovat pöpöisempiä kuin naisten. Tutkimukset osoittivat, että miehillä oli 10–20 prosenttia naisia enemmän bakteereja työpisteellään – ja tiedemiesten mukaan syynä on se, että miehet tuppaavat olemaan vähemmän hygieenisiä.

2. Naiset pärjäävät paremmin työhaastatteluissa

Länsi-Ontarion yliopiston tutkimuksen mukaan naiset käsittelevät miehiä paremmin työhaastattelun aiheuttamaa stressiä. Tutkimuksessa ilmeni, että vaikka naiset jännittävät työhaastattelua etukäteen enemmän, he pärjäävät itse haastattelussa paremmin kuin miehet. Miksi? Naiset käyttävät tärkeään asiaan valmistautumiseen enemmän aikaa.

3. Naiset kehittyvät viehättävämmiksi

Hiljattain tehdyn tutkimuksen mukaan naisista tulee evoluution myötä paremman näköisiä samalla kun miesten ulkonäkö pysyy ennallaan. Tutkimuksessa seurattiin yli 2000 ihmisen elämää neljä vuosikymmentä. Sen mukaan viehättävillä naisilla oli 16 prosenttia enemmän lapsia kuin tavallisen näköisillä naisilla ja kauniista ihmisistä 36 prosenttia saa todennäköisemmin tyttären esikoisenaan.


4. Nainen etsii paremmin lohtua

Erässä tutkimuksessa, jossa seurattiin kahtatuhatta ihmistä, saatiin selville naisten puhuvan ongelmistaan paljon miehiä todennäköisemmin. 53 prosenttia naisista juttelee ystäviensä kanssa heitä stressaavista asioista. Miehillä sama luku oli 29 prosenttia.

5. Naiset syövät terveellisemmin

Minnesotan yliopistossa tehtyyn tutkimukseen osallistui 14 000 ihmistä. Se osoitti naisten valitsevan paljon terveellisempiä ruokia kuin miesten. Siinä missä miehet syövät todennäköisemmin pakastepizzoja ja punaista lihaa, naiset poimivat lautaselleen mieluummin hedelmiä ja vihanneksia.

6. Naisilla on vahvempi immuunijärjestelmä

Naisilla on miehiä vahvempi immuunijärjestelmä, kiitos naisten salaisen aseen estrogeenin. McGillin yliopisto osoitti estrogeenin antavan naisille etulyöntiaseman taisteluun tartuntoja vastaan.

7. Naiset elävät pitempään

Bostonin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan koko maailman yli 100-vuotiaista ihmisistä 85 prosenttia on naisia. Naiset elävät keskimäärin 10 vuotta miehiä pitempään.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja