TOP 8: Näitä asioita mies häpeää ulkonäössään

Naiset eivät ole ainoita, jotka ottavat turhia ja kuormittavia paineita ulkonäöstään. Myös miehille monet ulkonäköseikat aiheuttavat päänvaivaa ja häpeän tunteita.

Naiset saattavat kovaan ääneen surkutella pyöristynyttä masuaan, verrata itseään punaisella matolla sipsutteleviin maailman tähtiin, surkutella kuppikokoaan ja itkeä peilin edessä uusille rypyille – mutta myös miehet voivat olla hyvin epävarmoja itsestään ja ulkonäöstään, vaikka he eivät sitä ääneen sanoisi!

Näitä asioita mies häpeilee:

1. Takapuoli.

Eivät vain miehet vilkuile naisten takapuolia – kyllä naisellekin on tärkeää, että miehellä on miellyttävän näköinen takamus. Siksipä miehetkin ovat huolissaan siitä, miltä heidän takapuolensa näyttää – monet suosivat hyvin istuvia boksereita, farkkuja tai puvun housuja. Epävarmimmat sielut taas saattavat turvautua lökäpöksyihin.

2. Vatsalihakset.

Vaikka miehen vatsalihakset eivät olisi pyykkivuoroa nähneetkään, jokaisen miehen unelma olisi varmasti se, että nainen huokaisisi ihastuksesta joka ikinen kerta, kun mies riisuu paitansa. Kaljamaha ei ole ylpeyden aihe kenellekään.

3. Kädet.

Saattaa kuulostaa suorastaan huvittavalta, mutta mies saattaa hävetä käsiään ja ranteitaan, varsinkin jos ne ovat pienempää ja sorjempaa sorttia. Lieneeköhän taustalla myytti, jonka mukaan miehen peniksen koko ja käden koko kävelisivät käsi kädessä?

4. Hiukset.

Jos miehellä on hiuksia, hän ei halua niistä luopua – jos hiukset karkaavat, hän tekee kaikkensa, jotta pienetkin haituvat koristaisivat päälakea. Kaljuuntuminen on monille arka paikka, ja jos suvussa miehet tuppaavat kaljuuntumaan, on hiuskuontalon kunnossa pitäminen ja kutrien kunnon tarkkaileminen monille miehille lähes pakkomielteistä.

5. Kasvojen karvoitus.

Tämä huoli ja häpeä kumpuaa teini-iästä, jolloin kasvojen karvoitus – viiksien ja parran – on ollut hyvin tärkeä osa miehistä kasvua. Miehestä saattaa tuntua hyvin epämiehiseltä, jos aikuisiällä parran tai viiksien kasvu on hyvin epätasaista tai sitä ei ole nimeksikään. Mies mieluummin ajaa alituiseen partaansa, kuin nauttisi siloposkisesta olemuksestaan.

6. Liikakarvoitus.

Selkäkarvat, tuuheat rintakarvat, nenä- ja nännikarvoitukset. Ne eivät viehätä naisia ja harva mieskään on liikakarvoituksestaan ylpeä.

7. Pituus.

Monien naisten mielestä olisi toivottavaa, että mies olisi tätä pidempi – jopa silloin, kuin naisella korkokengät. Tämä asettaa varmasti paineita miehille, jotka eivät koe olevan sinut senttimetriensä kanssa.

8. Penis.

Tähän tarvitsee tuskin sen suurempia perusteluja. Miesten mielestä se voisi aina olla isompi, näyttävämpi ja paksumpi.


Mitä sinun kumppanisi häpeilee ulkonäössään? Kommentoi!AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja