10 miestyyppiä, jotka jokainen nainen tarvitsee elämäänsä

Luotettava isähahmo, rohkaiseva ystävä, mies, joka tajuaa vitsisi… TheFrisky.com listasi kymmenen miestyyppiä, jotka jokainen nainen tarvitsee elämäänsä. Tunnistatko joukosta omat miespuoliset tuttusi?

Naiset, protestoikaa minkä tahdotte, mutta totuus on, että tarvitsemme miehiä! Emme vain rakkauden ja lisääntymisen tähden – tai sen takia, että he voivat asentaa digiboksin toimintakuntoon. Miehillä on elämässämme laaja skaala tärkeitä rooleja. TheFrisky.com listasi miehet, joita jokainen nainen tarvitsee elämäänsä.

1. Luotettava isähahmo

Hän voi olla isä, isoisä, veli tai eno – tai hänen ei tarvitse olla sukua ollenkaan. Pointti on, että luotat tähän mieheen vilpittömästi. Hän rakastaa sinua ehdoitta ja sinun etusi on hänelle tärkeintä.

2. Ex-poikaystävä, jolle voit soittaa koska tahansa

Hän on olkapää, jota vasten voi itkeä, henkilö, jolta kysyä tarvittaessa neuvoa tai vaikka musiikkisuosituksia. Vaikka suhteenne päättyi, ystävyytenne on säilynyt.

3. Ex-poikaystävä, jolle et tule enää koskaan soittamaan

Oletettavasti tämä mies – mitä hän sitten tekikään – teki sinusta vahvemman naisen. Tämä tekee hänestä tarpeellisen. Et koskaan unohda häntä, mutta et myöskään tule koskaan pitämään häneen yhteyttä.

4. Platoninen miesystävä

Kyllä, tällainen suhde on mahdollinen! Kenties hän on lapsuudenystäväsi, jonka kanssa voit käydä silloin tällöin lounaalla. On lohdullista, että kaverina on tyyppi, joka vielä muistaa, millainen kiusallisten runojen kirjoittelija ja wanna-be-rokkari teininä olit.

5. Mies, jota rakastat, mutta jonka kanssa et voisi koskaan seurustella

Tämä mies on mahtava naispuolisia ystäviään kohtaan, mutta romanttisessa mielessä hän on täydellinen katastrofi. Tästä syystä sinun on helppo ihailla häntä ystävänä ja ottaa ihailua vastaan ilman hänen temppuiluaan.

6. Mies, joka on rohkaissut sinua urallasi

Kyseessä voi olla opettaja, kollega, tai kuka tahansa mies joka uskoi sinuun silloin, kun en itse uskonut. Mies, joka tsemppasi sinua silloin, kun olit jo luopumaisillasi tavoitteistasi.

7. Mies, jolta voit pyytää muuttoapua

Jos tarvitset apua sohvan kantamisessa, jumittavan pesukoneen korjaamisessa – tai sen ampiaisen tappamisessa, johon et kuollaksesikaan uskalla itse koskea – tämä on mies, joka auttaa mielellään.

8. Mies, joka jumaloi sinua sellaisena kuin olet

Olit sitten suhteessa tämän miehen kanssa tai et, hän ihailee kaikkea mitä sanot tai teet. Tämän miehen silmissä et voi mokata – ja kun mokaat, hän katsoo kohteliaasti muualle.

9. Mies, joka flirttailee kanssasi ilman odotuksia

Hän saattaa olla vaikka myyjänä paikassa, josta haet aamukahvisi. Hän hymyilee ja kertoo sinun näyttävän kauniilta tai ilahduttaa jollain muulla kohteliaisuudella. Tämä mies tekee aamustasi kertaheitolla aurinkoisemman.

10. Mies, joka ymmärtää vitsisi

Sinun on helppo saada tämä mies nauramaan jutuillesi. Eikä hän pahastu, vaikka vitsailisit hänen kustannuksellaankin.

AVA

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat