TOP 50: Nainen, kunpa tietäisit tämän miehistä!

Naisten ajatusmaailman on väitetty olevan täysi mysteeri, mutta mitä ihmettä miesten päässä liikkuu? Lue aimo annos miesten mietteitä, jotta ymmärtäisit noita kaksilahkeisia paremmin.

Mitä miehen päässä liikkuu – vai liikkuuko mikään, saattaisivat kyyniset naiset väittää. Artikkeli paljasti, mikä saa hänet kehräämään onnesta, mikä sihisemään kiukusta, mitä he pelkäävät tai kaipaavat – mutta entäpä miehet? Lue miesten mietteitä! Osuivatko ne mielestäsi oikeaan?

Mies toivoisi naisen tietävän..

1. Miehet eivät ole meedioita tai ajatustenlukijoita, joten heille kannattaa kertoa mitä päässäsi liikkuu.

2. Miehet eivät halua olla naisten pelinappuloita. Älä siis pyydä miestä avuksi, jos haluat tehdä ystäväsi (tai mikä pahempaa, poikaystäväsi!) mustasukkaiseksi.

3. Miehet, jotka kokevat parisuhteen olevan vakava, saattavat usein olla hurjan omistushaluisia ja mustasukkaisia. Heissä herää alkukantainen luolamies, joka haluaa suojella omaansa.

4. Miehet eivät voi sietää sitä, että nainen polttaa tupakkaa (vaikka he polttaisivat tupakkaa itse.)

5. Miehet arvostavat urheilullisia ja terveellisiä elämätapoja noudattavia naisia.

6. Miesten mielestä ne naiset, jotka eivät halua kuulla totuutta, eivät saisi kysellä yhtään kysymyksiä.

7. Riitaisa keskustelu ei saa koskaan loppua naisen ivallisiin sanoihin "Olkoon!" tai "Ihan sama". Miehet vihaavat myös sitä, että nainen poistuu paikan päältä ovet paukkuen.

8. Jos mielesi tekee seksiä, älä pelkää kysyä.

9. Älä odota, että mies latelisi yhtä paljon kauniita sanoja kuin romanttisissa elokuvissa. Hän ei osaa, tai ei uskalla – ja sitä paitsi heillä ei ole käsikirjoitusta apunaan.

10. Laihaakin laihemmat mallit eivät miellytä miesten silmää. Naisella pitää olla kurveja!

11. Mies, joka on ihastunut sinuun, haluaa olla ainoa mies, jonka kanssa juttelet syvällisiä.

12. Mies veisi sinut mieluummin lounaalle, kuin ostaisi kukkakimpun. Ruuan tarjoaminen on miehisempää ja molemmat hyötyvät!

13. Myös miehet kaipaavat vakuutteluja siitä, että rakastat häntä edelleen, yhtä paljon kuin ennenkin tai jopa enemmän.

14. Miehet eivät välitä naisista, jotka ovat pinnalta kauniita, mutta rumia sisältä.

15. Miehet ovat valmiita kokeilemaan makuuhuoneen puolella kaikkea, mistä nainen kertoo pitävänsä. He haluavat miellyttää naista, joten ole rohkea ja kerro toiveistasi.

16. Miehet ovat tunteellisempia kuin luuletkaan. Miehillä kestää hyvin pitkään päästä yli naisesta, jota he ovat kerran rakastaneet. Jos mies itkee edessäsi, älä missään nimessä hauku häntä luuseriksi tai itkupilliksi.

17. Mies on valmis tekemään lähes mitä tahansa saadakseen sinun huomiosi. Joskus myös typeryyksiä.

18. Miehet eivät kiinnitä niin paljon huomiota yksityiskohtiin, kuin naiset. Jos käyt kampaajalla, joka leikkaa pitkistä hiuksistasi pois kolme senttiä, mies ei huomaa tätä eroa.

19. Miehet pitävät aikuisviihteestä. Naiset pitävät siitä myös ja haluaisivat katsoa sitä poikaystävänsä kanssa, mutta miehiä yleensä hävettää laittaa aikuisviihde pyörimään tyttöystävän seurassa.

20. Kaikki, mitä on sanottu tai tehty puoli vuotta sitten, eivät saa tulla esille riitatilanteissa. Menneet ovat menneitä.

21. Jos mies pelaa tietokone- tai konsolipelejä, kannattaa vakavat keskustelut siirtää tuonnemmaksi. Mies ei pysty keskittymään moneen asiaan yhtä aikaa – tai sitten ei vain halua.

22. Mies ihailee naista, joka . Se tekee naisesta vetoavan.

23. Miestä ei voi muuttaa, mutta mies voi muuttua jos hän niin itse haluaa.

24. Älä kajoa miehen säätämiin asetuksiin koskien niin kaukosäädintä, televisiota, kaiuttimia, tietokonetta, puhelinta, etc.

25. Seksin jälkeen mennään untenmaille, eikä ruveta suunnittelemaan huomisen aikataulua tai kesälomien tulevia reissuja.

26. Miesten mielestä videopelit edesauttavat heitä sorminäppäryydessä. He uskovat myös pelien rikastuttavan heidän mielikuvitustaan ja älykkyyttä.

27. Miehen ajotaidon kritisoiminen on kiellettyä.

28. 'Miestenillat' ovat lähes pyhiä tapahtumia. Jos kyselet liikaa illan tapahtumista, tuntuu kuin soimaisit miestä.

29. Miehet eivät oikeasti halua satuttaa tai loukata naisia, vaikka sitä he usein tekevätkin – puhtaasta vahingosta tai tietämättömyydestä.

30. Vaikka mies flirttailisi jokaiselle kahdella jalalla kävelevälle kauniimman sukupuolen edustajalle, nukkumaan mennessä he miettivät kuitenkin vain sitä tyttöä tai naista, josta he ovat aidosti kiinnostuneet.

31. Miehet vihaavat sitä, että puhut entisistä poikaystävistäsi tai raisuista nuoruusvuosistasi. Älä ikinä kerro miehelle, kuinka monta kumppania sängyssäsi on aikaansa enemmän tai vähemmän viettänyt.

32. Jos mies kertoo sinulle ongelmistaan, hän kaipaa vain kuuntelevia korvia: älä rupea ohjeistamaan häntä.

33. Älä loukkaannu, jos mies itkee silmät irti päästään kun Suomi häviää Ruotsille 0–6, mutta hän nauraa vatsansa kippuralle katsoessaan kanssasi romanttista, tunteellista draamaa.

34. Jos lähetät miehelle viestin, jossa lukee: "Arvaa mitä?!? Mmm.. tai no anna olla..", mies repii pelihousunsa. Älä laita miehelle epämääräisiä viestejä, sillä miehilläkin on villi mielikuvitus (tai lyhyt ärsytyskynnys).

35. 'Rakkaudesta se hevonenkin potkii', on sanonta joka pitää kuin pitääkin paikkansa. Jos mies kiusoittelee sinua, hän on ihastunut sinuun. Piste.

36. Mies rakastaa sinua enemmän kuin osaat arvatakaan (tai hän osaa sitä sinulle ilmaistakaan).

37. Miehet eivät oikeasti ymmärrä, miksi naiset meikkaavat. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että he vihaisivat huolitellun naisen ulkonäköä – he eivät ymmärrä, että meikkaaminen vaatii aikaa ja tarkkuutta, ei vain pari nopeaa ripsivärin vetoa.

38. Kun mies tekee jotain väärää tai hän tuntee jostakin syyllisyyttä, hän yleensä suuttuu ja alkaa räyhätä.

39. Jos mies puhuu sinulle vakavaan sävyyn, kuuntele häntä. On tärkeää arvostaa miehen sanomisia.

40. Miehillä on enemmän huolia ja murheita taakkanaan, kuin osaat olettaa. He eivät vain puhua pukahda niistä.

41. Miehet puhuvat enemmän naisista, kuin naiset miehistä.

42. Miehet nauttivat siitä, että he saavat tarjota naiselle drinkin tai päivällisen. Se tekee heistä arjen sankareita.

43. Miesten silmät vaeltavat ja eksyvät väärin paikkoihin, ikävä kyllä. He eivät vain tajua sitä.

44. Mies ei tarkoituksella tee tyttöystävästään onnetonta: hän ei vain ole aivan varma, kuinka tekisi tyttöystävänsä onnelliseksi. Mies loukkaantuu helposti, jos nainen ei esimerkiksi huudahtele riemunkiljahduksia, jos mies on ostanut hänelle lahjan tai tiskannut tiskit pyytämättä.

45. Miehet oikeasti haluaisivat kokea kokonaisen päivän naisena, jotta he ymmärtäisivät mitä ihmettä naisten päässä oikein liikkuu.

46. Kun eroatte, miehestä ei kuulu mitään. Vasta kuukauden tai kahden jälkeen alat saada viestejä, joissa sinun toivotaan palaavan takaisin.

47. Miehet rakastavat älykkäitä naisia – mutta pelkäävät myös heitä.

48. Mies haluaa tuhlata yhtä paljon aikaa videopeleihin tai urheilun tapittamiseen, kuin naiset tuhlaavat aikaa peilin edessä.

49. Mies ei ymmärrä, miksi yksi anteeksipyyntö ei lepytä loukattua naista.

50. Miehet vihaavat sitä, että heistä tehdään yleistyksiä kuten "Kaikki miehet ovat sikoja!" tai TOP 50 -lista, missä listataan miesten mietteitä..

Mitkä kohdat pitivät mielestäsi paikkansa ja mitkä olivat täysin huuhaata? Kommentoi!


AVA

Lähde: Healthyandbeloved.com

Kuvat: Shutterstock

Uusinta huhtikuulta 2012.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja