Seiska: Eläkepäiviään viettävä Cheek hankki puolen miljoonan euron Rolls-Roycen – valtava ökyauto kääntää päitä

15:37

Seiska uutisoi Cheekin hankkineen äärimmäisen tyyriin luksusauton, jollaisia nähdään maailmalla yleensä kuninkaiden, öljysheikkien tai Hollywood-tähtien alla.

Video: Cullinan on katumaastureiden Rolls-Royce – lue juttu

Jare Tiihonen, alias Cheek, on Seiskan ja Iltalehden tietojen mukaan hankkinut vuosimallin 2013 Rolls-Royce Wraith Coupen. Auton verollinen hinta lähentelee puolta miljoonaa euroa.

Seiska kertoo, että Cheekin kaksi edellistä autoa ovat olleet Mercedes-Benzejä. S 500:n ja AMG S63:n jälkeen hän on kuitenkin jälleen päätynyt brittivalmisteisen ökyauton rattiin.

Lokakuussa 2011 Tiihonen kolaroi silloisen Bentley Continental GT:nsä Helsingissä rumaan kuntoon. Hänet tuomittiin 15 päiväsakkoon, josta kertyi maksettavaa reilut 2 500 euroa.

Tehosta ei puutetta

Kaappariovilla varustettu massiivinen Wraith Coupe on pysäyttävä näky, joka kääntää myös muiden kuin autoharrastajien päitä.

Konepellin alta löytyy 6,6-litrainen V12-moottori, joka tuottaa noin 630 hevosvoimaa. Niiden turvin lähes 2,5 tonnia painava auto kiihtyy nollasta sataan 4,6 sekunnissa ja saavuttaa 250 km/h:n huippunopeuden.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Uutiset Liveen tehdään huoltotoimenpiteita tänään maanantaina klo 12.00-14.00, jolloin katselussa voi olla häiriöitä. Pahoittelut.