Seiska: Eläkepäiviään viettävä Cheek hankki puolen miljoonan euron Rolls-Roycen – valtava ökyauto kääntää päitä

15:37

Seiska uutisoi Cheekin hankkineen äärimmäisen tyyriin luksusauton, jollaisia nähdään maailmalla yleensä kuninkaiden, öljysheikkien tai Hollywood-tähtien alla.

Video: Cullinan on katumaastureiden Rolls-Royce – lue juttu

Jare Tiihonen, alias Cheek, on Seiskan ja Iltalehden tietojen mukaan hankkinut vuosimallin 2013 Rolls-Royce Wraith Coupen. Auton verollinen hinta lähentelee puolta miljoonaa euroa.

Seiska kertoo, että Cheekin kaksi edellistä autoa ovat olleet Mercedes-Benzejä. S 500:n ja AMG S63:n jälkeen hän on kuitenkin jälleen päätynyt brittivalmisteisen ökyauton rattiin.

Lokakuussa 2011 Tiihonen kolaroi silloisen Bentley Continental GT:nsä Helsingissä rumaan kuntoon. Hänet tuomittiin 15 päiväsakkoon, josta kertyi maksettavaa reilut 2 500 euroa.

Tehosta ei puutetta

Kaappariovilla varustettu massiivinen Wraith Coupe on pysäyttävä näky, joka kääntää myös muiden kuin autoharrastajien päitä.

Konepellin alta löytyy 6,6-litrainen V12-moottori, joka tuottaa noin 630 hevosvoimaa. Niiden turvin lähes 2,5 tonnia painava auto kiihtyy nollasta sataan 4,6 sekunnissa ja saavuttaa 250 km/h:n huippunopeuden.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja