Sebastian Vettelin kypärästä paljastui tv-katsojille tuttu yksityiskohta, joka on nyt huvittavampi kuin koskaan ennen

Sebastian Vettelin pitkäaikaisella yhteistyökumppanilla on varsin paljon yhteistä saksalaiskuljettajan tulevan työnantajan kanssa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Toscanan GP suorana 11.-13.9.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Toscanan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettel ja Ferrari uhkuvat viikonloppuna näyttöhaluja, sillä kyseessä on italialaistallin juhlakisa, 1000. GP.

Charles Leclerc teki ensimmäisissä harjoituksissa lupauksia herättävästi joukon kolmanneksi nopeimman kierrosajan, mutta toisissa harjoituksissa Ferrarit olivatkin jo tutummilla sijaluvuilla: Leclerc 10:s, Vettel 12:s.

Jopa asiakastalli Alfa Romeon Kimi Räikkönen ennätti heidän edelleen ja kuittasi näin nimiinsä kunnian nopeimmasta Ferrari-voimanlähteellä tehdystä kierrosajasta.

Aivan toisten harjoitusten lopussa tuli vielä lisää jobinpostia, kun Vettelin auto hyytyi radan 13. mutkaan.

– Moottori sammui, Vettel raportoi.

– Se, miten moottori sammui, kuulosti sähköihin liittyvältä, Sky Sportsin asiantuntija Anthony Davidson uumoili.

Kun Vettel pysäköi autonsa radan varteen, hän nosti samalla kypäränsä visiirin ylös. Tarkkasilmäisimpien katsojien huomio kiinnittyi välittömästi kypärään kirjailtuun tekstiin, joka paljastui visiirin alta: www.point-racing.com.

Teksti on juuri tänä viikonloppuna harvinaisen huvittava, sillä eilen torstaina kerrottiin, että Vettel siirtyy ensi kaudeksi Aston Martinille, talliin, joka tunnetaan vielä tällä hetkellä nimellä Racing Point.

Vettelin kypärään kirjailtu osoite ei kuitenkaan vie hänen tulevan työnantajansa verkkosivuille, vaan sen taustalla on kypärävalmistaja Arain F1-koordinaattori Peter Bürger ja hänen pyörittämänsä yritys, jonka nimi on Point Racing.

Bürgerillä on pitkä yhteinen historia Vettelin kanssa, ja hänen yrityksensä verkko-osoite on ollut Vettelin kypärissä jo pitkään. Tuskin koskaan aiemmin siihen on kiinnitetty samalla tavalla huomiota kuin nyt.

Lue myös:

    Uusimmat