Sebastian Aho yllättyi Tuukka Raskin ratkaisusta – "Näyttivät antavan täyden tuen sille"

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho yllättyi Boston Bruinsin tähtivahti Tuukka Raskin päätöksestä jättää NHL:n pudotuspelit kesken. Aho kuitenkin uskoo Raskin tehneen itselleen sopivan ratkaisun.

Bostonin suomalaisvahti Tuukka Rask yllätti monet, kun hän ilmoitti lauantaina jättävänsä pudotuspelit kesken ja palaavansa kotiin perheensä luo maailmalla vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi.

Joukkueensa ykkösvahtina pudotuspeleihin lähteneen Raskin yllättävä päätös on herättänyt runsaasti keskustelua Pohjois-Amerikassa. Ratkaisu tuli Carolinan Sebastian Ahollekin puskista.

– Olen ehkä vähän yllättynyt, mutta toisaalta en tiedä, mitä syitä siellä on takana. Uskon, että se oli hänelle oikea ratkaisu. Ne, jotka ovat heidän joukkueestaan kommentoineet sitä, näyttivät antavan täyden tuen sille. En oikein osaa kommentoida, kun en tiedä tarkalleen, mitä siellä on takana, Aho summaa tuntemuksiaan.

Raskin paikan Bostonin pelaavana maalivahtina otti kokenut Jaroslav Halak. Vaikka vastustajan ykkösvahti poistuikin joukkueen vahvuudesta, ei Aho koe voimasuhteiden kentällä muuttuneen.

– He molemmat ovat hyviä maalivahteja. Minä en oikeastaan kiinnitä huomiota tuollaiseen. Yritän vain tehdä maaleja. Heillä on yhä erinomainen maalivahti, joten meidän on tehtävä hänen työnsä vaikeammaksi kuin edellisessä pelissä, Aho toteaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja