Kiekkotoimittaja ryöpyttää kuplasta poistunutta Tuukka Raskia – "Ei ollut ensimmäinen kerta"

Jääkiekon NHL:n Boston Bruinsin suomalaisvahti Tuukka Rask shokeerasi kiekkokansaa lauantaina, kun hän ilmoitti jättävänsä NHL:n pudotuspelit kesken ja poistuvansa kuplasta. Boston Globen kiekkotoimittaja Kevin Paul Dupont ei sulattanut Raskin päätöstä, vaan ehdotti kolumnissaan Bostonin luopumista suomalaisesta.

Rask ilmoitti lähtevänsä kuplasta perhesyiden vuoksi. Dupont nostaa tekstissään esille, että samanlainen tilanne on tapahtunut aiemminkin. Vuonna 2018 Rask oli sivussa kolme päivää perhesyiden vuoksi. 

– Lauantainen ei ollut ensimmäinen kerta, kun Tuukka Rask katoaa. Meillä on tässä Déjá vu Tuukka, ei hyvä, Dupont kirjoittaa.

Rask on edustanut Boston Bruinsia koko NHL-uransa ajan kaudesta 2007-2008 lähtien. Dupont sanoo, että Rask ei ole nyt kahdesti pystynyt tasapainottamaan elämää maalivahtina sekä perheellisenä miehenä. 

– Se on ongelma. Sillä tavalla ei pyöritetä jääkiekkojoukkuetta. Kaikki nämä osoittavat siihen, että Rask ei olisi täällä, kun ensi kausi alkaa. Molempien puolien tulee nyt puristaa kättä, muistella menneitä ja siirtyä molemmille paremmin sopiviin tilanteisiin, Dupont toteaa.

Carolina Hurricanesin ja Bostonin neljäs kohtaaminen on luvassa maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa. Boston johtaa sarjaa 2-1. Neljä voittoa vaaditaan jatkopaikkaan.

Lue myös:

    Uusimmat