Mainos

"Se oli ohi ennen kuin tajusinkaan" – väsynyt perheenäiti puolustaa pikaseksiä

Pikkulapsiarki voi olla raskasta, mutta eräs äiti suosittelee täydellistä piristyskeinoa arjen väsyttämille vanhemmille.

Mel Watts, The Modern Mumma -blogin kirjoittaja, julkaisi rehellisen päivityksen avioseksistä. Ja ilmeisesti Wattsin sanoihin oli helppo samaistua, sillä hänen Facebook-päivityksensä on kerännyt jo tuhansia tykkäyksiä sekä satoja kommentteja.

Watts julkaisi päivityksensä ohessa kuvan hänestä ja aviomiehestään pikaisen seksisession jälkimainingeissa. Rehellisessä tekstissään nainen perustelee, miksi pikainen päiväseksisessio sopii kaoottiseen arkeen.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Harrastimmeko juuri seksiä? Päivällä?

Kun yksi lapsi oli naapurissa ja vauva nukkui kehdossaan, se tuntui olevan täydellinen tilaisuus. Olen torjunut hänet liian pitkään ja minusta tuntui jo pahalta. Ja tiesin, että siihen menisi vain muutama minuutti ja, että voisin käyttää sitten päivän syöden, mitä haluan, kuunnellen musiikkia, jota haluan ja käydä aikaisin nukkumaan. Kuulostaa ihastuttavalta, eikö?" Watts kirjoittaa.

Äitibloggari kertoo kuunnelleensa koko aamun seksivitsejä kumppaninsa suusta ja kestäneensä jopa nylkytystä jalkaansa vasten.

"En sanoisi sitä romanttiseksi. Täytynee myöntää, että se oli pikaista ja hieman velvoitettua. En ollut valmistautunut ja olen kiitollinen, että ylläni oli menkka-alushousuni (joista on tullut nyt päivittäiset alushousuni), sillä niissä ei ole juurikaan enää elastisuutta jäljellä, joten ne on helppo riisua. Päätimme, kumpi saa olla se, joka nousee ylös, jos kotiin saapuisi "Yllätys, olen kotona" -lapsi. Valitsimme hänet, sillä farkkujeni pukeminen päälle kestää liian kauan.

Nimelleen uskollisena pikaseksi oli ohi ennen kuin tajusinkaan. Pienet korjaukset meikkiin ja hiuksiin ja olimme valmiita.

Joku voisi luulla, että olen kiittämätön, kun olen torjunut tämän miehen "charmit" niin monesti. Luulen, että sanat väsynyt ja uupunut kuvaisivat sitä kuitenkin parhaiten", Watts vakuuttaa.

Bloggari paljastaa päivityksessään, ettei yleensä ole päivällä tapahtuvien pikaseksisessioiden ystävä, mutta aviomiehen näkemän vaivan huomioon ottaen vaimosta olisi tuntunut ilkeältä olla huomioimatta tätä mitenkään.

"Nyt istun pyjamassani syömässä suklaata ja katsomassa elokuvaa tietäen, että voin mennä nukkumaan tuntematta oloani huonoksi. Täysin sen arvoista. Joskus on sen arvoista vain antaa mennä.

Ja hyvä puoli on myös se, että hän on onnellinen muutaman seuraavan päivän ajan ja voin mennä nukkumaan ilman selkääni tökkivää penistä", Watts lopettaa suositun kirjoituksensa.

Video: Entäpä, jos lapset yllättävät kesken seksipuuhien?

2:45

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.