Savulohisalaatti rucolalla ja mansikoilla

Savulohisalaattia voi varioida aina uusilla makupareilla. Kokeile esimerkiksi mansikoiden ja rucolan kanssa.

200 g savulohta
200 g rucolaa
200 g mansikoita
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl Dijon-sinappia
1 tl hunajaa

Maun mukaan suolaa ja jauhettua mustapippuria.

Tee näin:

Pese rucola ja mansikat, kuivaa huolellisesti. Revi rucolat, puolita mansikat ja sekoita kulhoon yhdesäs savulohen kanssa.

Sekoita oliviiöljy, valkoviinietikka, Dijon-sinappi ja hunaja kastikkeeksi. Kaada se salaatin päälle. Mausta suolalla ja pippurilla, tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja