Sara Sieppi vitsaili somessa varaavansa viikon loman Vappu Pimiän mökiltä täysihoidolla – Pimiältä suora vastaus

7:42
Sara Seippi vieraili Joonas Nordman show'ssa viime keväänä.

Sara Sieppi väläytti Instagramissa mahdollisuutta päästä All Inclusive -lomalle Vappu Pimiän patojen äärelle tämän mökille Saloon. 

Sara Sieppi tunnetaan Instagramissa myös huumoristaan. Tällä kertaa ex-missi väläytti julkaisussaan Vappu Pimiälle mahdollisuutta päästä tämän mökille Saloon Pimiän herkkupatojen äärelle. Sieppi pohti, mitä tekemistä hän keksisi viikon mittaiselle lomalleen syyskussa, kun ulkomaille lähteminen ei tunnu hänen mukaansa järkevältä vaihtoehdolta. Samassa julkaisussa hän ehdotti myös kakkujen täyteistä lomaa innokkaana leipurina tunnetun Mailis Penttilän leipomusten äärellä. 

– Ajattelin hullutella ja pitää syyskuussa viikon kesäloman. Uhkaavasti näyttää siltä, että ehkä se aurinkoloma ei ole kovin järkevää. Ottaiskohan Vappu Pimiä mut All Inclusive -lomalle mökilleen puita halailee ja niiden sen kaikkien ruokien luo? Toisaalta mulle kävis kyllä myös kaupunkiretriitti Mailis Penttilän kakkujen luona. Tai sit löydän itseni Lapista ”somettomalta” lomalta puhelin kädessä, Sieppi puntaroi vaihtoehtoja. 

Sieppi sai molemmilta naisilta suorat vastaukset tiedusteluihinsa. 

– Terveuloa! Kijoitti Vappu Pimiä pusuhymiöiden kera. 

– Kaupunkiretriitti kakkujen kanssa kuulostaa täydelliseltä! Mailis Penttilä vastasi Siepille. 

Siepillä on ollut töiden täyteinen kesä, sillä hän lanseerasi yhdessä Jutta Larmin kanssa sisustusverkkokaupan. Lisäksi hän osti ensimmäisen oman asunnon, johon hän teetätti remontin. Sieppi pääsi muuttamaan asuntoon eilen tiistaina. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja