Sara Sieppi luuli järjestävänsä pienet kesäjuhlat – ystävät juonivat selän takana ja yllättivät synttärisankarin: Liuta huippuesiintyjiä ja luksuslahjoja

Sara Sieppi paljastaa, miksi ei puhu enää kotikaupunkinsa murretta 7:42
Sara Sieppi Joonas Nordman Show`ssa vieraana.

Sara Siepin 29-vuotissyntymäpäivillä nähtiin suomalaisia huippuartisteja. 

Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi on viettänyt viime kuukaudet pääosin kotonaan koronatilanteen vuoksi. Kun hallitus löysensi koronrajoituksia, päätti Sieppi järjestää itselleen ikimuistoiset 29-vuotissyntymäpäivät. Hän tituleerasi bileitä "vanhoiksi kunnon kotibileiksi".

Kuitenkaan aivan tavallisista kotibileistä ei ollut kyse, sillä illan aikana siellä esiintyi lukuisia tunnettuja artisteja, unohtamatta upeita tarjoiluja, karaokea ja miljöötä Helsingin ydinkeskustassa.

Sieppi kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään, että hänen piti järjestää pienet kesäjuhlat, mutta ystävillä olikin muut suunnitelmat.

– Kuvittelin järjestäväni pienet kesäjuhlat aka ”Varjoerottaja-bileet” mun parhaille mimmeille, mihin olin järkännyt karaoket&valot sekä pyytänyt vielä ihanaa Petraa esiintymään kaikille yllätykseksi. Yhtäkkiä mun selän takana olikin junailtu Semifestarit, josta mulla ei ollut mitään tietoa!!!! 

Esiintyjinä juhlissa oli Etta, Petra, Sini Sabotage, Janna ja Pikku G.

– Elämäni parhaimmat festarit. Yritäpä tässä sit järjestää ensi vuodeksi jotkut kolmikymppiset, kun 29wee bileet oli tällaiset!!!, Sieppi kirjoittaa. 

Siepin julkaisemissa kuvissa poseeraa hänen ystäviään, kuten Sabina Särkkä, Sara Chafack, laulaja Diandra, Martina Aitolehti, Shirly Karvinen ja Janna.

Hän sai ystäviltään myös lukuisia lahjoja, kuten sampanjaa ja Louis Vuittonin paketin. 

– Mä oon sanaton ja niin kiitollinen niille tyypeille, jotka on mun elämässä, Sieppi kirjoittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat