Sara Sieppi puhuu podcastissa väleistään Sofia Belórfiin – oikoo julkisuuden perusteella syntyneitä käsityksiä ystävästään: "Tosi lämmin ja sydämellinen ihminen"

Sara Sieppi paljastaa, miksi ei puhu enää kotikaupunkinsa murretta 7:42
Missikaunotar Sara Sieppi paljastaa, miksei puhu enää kotiseutunsa murretta

Sara Sieppi kertoo avoimesti elämästään sekä muun muassa ystävyydestään kohukaunotar Sofia Belórfiin Aki Linnanahteen podcastin tuoreessa jaksossa.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi vierailee toimittaja Aki Linnanahteen podcastin uusimmassa jaksossa, joka julkaistiin lauantaina.

Sieppi puhuu Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa avoimesti muun muassa missiajoistaan ja julkisuuden mukanaan tuomista varjopuolista, kun hän nousi raketin lailla julkisuuteen Lidlin kassalta.

Podcastissa nousi kuitenkin esille myös Siepin ystävyys Sofia Belórfiin, joka on kevään mittaan yhdistetty Martina Aitolehden ex-puolisoon Stefan Thermaniin. Kolmiodraaman lisäksi Belórf on kuluneen vuoden aikana ollut otsikoissa Katiska-huumevyyhdin yhteydessä, jossa Belórf ja hänen entinen avopuolisonsa Niko Ranta-aho ovat epäiltyinä.

Sieppi paljastaa podcastissa, että hän ja Belórf ovat edelleen läheisiä, vaikka eivät ole koskaan olleet tekemisissä päivittäin.

– Meillä on ollut sellainen ystävyys Sofian kanssa, että hän on asunut paljon ulkomailla, eikä hirveän usein nähdä, mutta kun nähdään, jatkuu juttu siitä mihin on jääty. Ollaan tosi läheisiä ystäviä.

Kun Linnanahde tiedusteli, kuinka Sieppi on tukenut ystäväänsä kuluneen vuoden käänteiden aikana, hän paljasti seuranneensa viime kesänä Katiska-vyyhtiin liittyviä käänteitä huolissaan.

– Hullua puhua tästä ääneen. Vierestä katsoin ja olin tosi huolissani Sofiasta, kertoo Sieppi, jonka mukaan kaksikko keskusteli tapahtuneesta, kun viime kesänä Katiska-vyyhdin yhteydessä vangittuna ollut Belórf vapautui tutkintavankeudesta.

Aivan hiljattain Sieppi ja Belórf eivät kuitenkaan ole tavanneet.

– On ollut aikamoista pyöritystä. Ennen koronaa nähtiin, mutta nyt ei ole oltu yhteydessä. Välillä on tsemppiviestejä laiteltu puolin ja toisin.

Sieppi puhuu kuitenkin hyvin kauniisti ystävästään.

– Sofia on ihmisten kanssa tosi hyvä. Tosi moni saa hänestä tosi ylimielisen ja ilkeän kuvan, ja sellaisen, että hän tahtoo elää ökyelämää. Sisimmässään hän on tosi lämmin ja sydämellinen ihminen, hän kehuu Belórfia.

Lue myös:

    Uusimmat