Sara Sieppi katosi sosiaalisesta mediasta – tyrmää nyt spekulaatiot salaisesta etelänmatkasta: "Eiran aurinkoloma kohteli upeasti"

6:02
Sara Sieppi avautui ulkonäköpaineista suorassa lähetyksessä: "Kyllä jokainen kommentti sattuu"

Sara Sieppi kertoo Instagramissa viettäneensä somepaastoa kotioloissa Helsingissä.

Vuoden 2011 Miss Suomi ja nykyisin somevaikuttajana työskentelevä Sara Sieppi katosi tammi-helmikuun vaihteessa sosiaalisesta mediasta viikoksi.

Tämä käynnisti muun muassa Jodelissa välittömästi spekulaatioita siitä, onko Sieppi karannut salaa lomamatkalle etelään, mutta jättänyt kertomatta asiasta välttääkseen kipakat kommentit, joita monet somevaikuttajat ovat saaneet osakseen kerrottuaan ulkomaanmatkoistaan koronapandemian jyllätessä.

Sunnuntaina Instagramiin palatessaan Sieppi tyrmäsi kuitenkin huhut ja paljasti seuraajilleen viettäneensä viikon kotonaan Helsingissä.

– Eiran aurinkoloma kohteli upeasti. Oma koti tarjosi hyvät puitteet vapaudelle ja ajatuksille, Sieppi kirjoittaa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Sieppi kertoo saaneensa aikaan yllättävän paljon, kun tekemisistä eri tarvinnut raportoida koko ajan sosiaaliseen mediaan. Hän kirjoittaa keskittyneensä varsin arkisiin askareisiin.

– Keittiössä kuivamuonat ovat vähintäänkin värijärjestyksessä, kylppärin (sadat) putelit löysivät vihdoin paikoilleen saunaremontin jäljiltä sekä kenkähuoneessa (joo, älä kysy) mahtuu kävelemään, hän listaa, mutta kertoo myös rentoutuneensa. 

– Nukuin kuin teini, löysin itseni vahingossa meditoimasta saunassa ja juoksin kymmeniä kilometrejä pakkasen kanssa. Luin kirjaa ekaa kertaa vuosiin, tein kotiruokia ja pesin bataattikeittoa katosta. 

Pelkästään Instagramissa Siepillä on yli 210 000 seuraajaa. Kaunotar tunnustaa, että joutui poistamaan sovelluksen puhelimestaan jo toisena lomapäivänä ja saaneensa sen jälkeen enemmän irti myös sarjoista, kun toinen käsi ei ollut jatkuvasti kiinni puhelimessa.

– Mielikuvani siitä, että kotona ei voi lomailla, oli valetta. Pakettimatkaa suoraan itseesi voin lämpimästi suositella ihan kaikille, hän vinkkaa kirjoituksensa lopuksi.

Tällä hetkellä Iholla-sarjassa mukana oleva Sieppi osti tänä vuonna ensimmäisen oman asunnon, joka toi iloa vuoteen. Hän kuitenkin myönsi vuodenvaihteessa vuotta 2020 paketoidessaan, että vuoteen mahtui rankkoja hetkiä.

– Ullakkohuoneistosta tuli mun ensimmäinen oma piilopaikka. Sain melkein kymmenen vuotta yrittää, että palkkasin siskoni ensimmäiseksi työntekijäkseni. Tahti kiihtyi ja iltaisin äänikirjatkaan eivät nukuttaneet, hän kertoi tuolloin Instagramissa.

Seurauksena hän päätti hiljentää työtahtia ja antaa enemmän aikaa läheisilleen.

– Ensi vuonna annan aikaa jollekin muullekin kuin luurille, ystävilleni pyrin olemaan kokonainen sekä perhettäni näen muuallakin kuin WhatsApissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja