Sara Sieppi osti oman asunnon ja palkkasi siskonsa töihin – kroppa vaati hiljentämään työtahtia: "Äänikirjatkaan eivät nukuttaneet"

6:02
Sara Sieppi puhui somekiusaamisesta Posse-ohjelmassa.

Sara Siepin vuodesta piti tulla ihan toisenlainen, niin kuin monen muunkin tänä vuonna.

Missikaunotar ja somevaikuttaja Sara Siepin vuosi 2020 oli aivan toisenlainen kuin hän oli ajatellut. Sieppi lomaili vuosi sitten tammikuussa Balilla hyvän ystävänsä Rosanna Kuljun kanssa ja suunnitteli tulevaa vuotta.

Unelmat ja haaveet tulevalle vuodelle haihtuivat savuna ilmaan heti loman jälkeen jo paluulennolla Suomeen. Hän kirjoitti koskettavan tekstin vuodestaan Instagram-tililleen.

– Keväästä tulikin satojen tuntien terapiamatka omaan itseeni neljän seinän sisälle hamstrattujen WC-papereiden keskelle. Tein töitä kuin ne loppuisi ja viikonloppuisin nauroin ystävieni kanssa välillä aina sinne sunnuntain pääkipuun asti.

Sieppi osti tänä vuonna ensimmäisen oman asunnon joka toi iloa vuoteen.

– Ullakkohuoneistosta tuli mun ensimmäinen oma piilopaikka. Sain melkein kymmenen vuotta yrittää, että palkkasin siskoni ensimmäiseksi työntekijäkseni. Tahti kiihtyi ja iltaisin äänikirjatkaan eivät nukuttaneet.

Sieppi päätti hiljentää työtahtia.

– Loppuvuosi tyhjennettiin, kasasin joulun ajatuksia ruokailumaratonin ohessa ja nyt mietin, että mentiinpä lujaa. Ensi vuonna annan aikaa jollekin muullekin kuin luurille, ystävilleni pyrin olemaan kokonainen sekä perhettäni nään muuallakin kuin WhatsApissa.

– Uutena vuotena aion lainata erään turkulaisen nimeltä mainitsemattoman kiinteistömogulin Jethro Rostedtin laineja ”no joo, maistuu maistuu” ja jättää tämän vuoden onnellisin mielin taakseni, Sieppi päättää kirjoituksensa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja