Mainos

Sara Forsberg julkaisi kuvan painonpudotuksestaan: "Omistan tämän kaikille, joista tuntuu, etteivät pysty samaan"

2:30

Muusikko, juontaja Sara Forsberg on kertonut avoimesti painonsa kanssa jojoilusta. YouTube-videoistaan kuuluisuuteen noussut Forsberg omistaa uuden kuvansa kaikille kohtalotovereilleen. 

VIDEO: Sara Forsberg kertoo miten päätyi Renny Harlinin elokuvaan

Taiteilijanimellä Saara musiikkia julkaiseva Sara Forsberg, 24, julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kertoo painonpudotuksestaan. 

Kuvakollaasissa vasemmalla on kuva, joka on otettu viime maaliskuussa ja oikealla kuva, joka on heinäkuulta. Kuvista huomaa, että Forsberg on pudottanut muutamassa kuukaudessa hurjasti painoa. 


– Tämän julkaiseminen saa oloni todella epämukavaksi, mutta haluan omistaa kuvan kaikille, joista tuntuu, etteivät pysty samaan. Kyllä pystytte! Forsberg kirjoittaa. 

– Minulla on vielä pitkä matka tavoitteeseeni, mutta tunnen oloni jo nyt paljon terveemmäksi ja onnellisemmaksi, hän jatkaa. 

Taustalla "Hollywood-koneisto"

Forsberg kertoi painonnousustaan Youtube-kanavallaan huhtikuussa. Forsberg julkaisi videon, jossa hän kerto lihoneensa 22 kiloa

Forsbergin mukaan kaikki juontaa juurensa siihen, kun hän julkaisi vuonna 2016 videon, jolla hän kertoo kuinka onnistui pudottamaan painoa. Tuohon aikaan hän oli juuri aloittanut uransa muusikkona ja työskenteli ihmisten kanssa, jotka hankkivat hänelle personal trainerin. 

– He laittoivat minut erittäin tiukalle painonpudotusdieetille, he laittoivat minut treenaamaan kuusi kertaa viikossa, jonka lisäksi oli tanssitreenit. Kaikki tämä, vaikka olin aivan täysin normaalin painoinen. Siinä Hollywoodia teille! Forsberg kertoo englanniksi videollaan. 


Yhteistyö Forsbergin ja hänen levy-yhtiönsä välillä loppui ja näin ollen myös personal trainerin palvelut päättyivät. Forsbergin mukaan hänellä oli tuohon aikaan ongelmia myös raha-asioissaan sekä parisuhteessaan.

– Kehitin lamauttavan sosiaalisen ahdistuksen, joka johti yksinäisyyteen joka taas johti masennukseen. Kaikki hajosi ympärilläni.

Forsbergin mukaan ainut pysyvä asia hänen elämässään oli kotiinkuljetettu pizza. 

– Yksi asia johti toiseen, ja aloin saamaan paljon lisää painoa. Edellisellä videollani sanoin että lihoin 13 kiloa. Lihoin oikeasti 22 kiloa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja