Mainos

Sara Forsberg kertoo avoimesti 22 kilon painonnousustaan: "Masentuneena minulla oli tapana lukittautua työhuoneeseeni ja syödä"

2:30

Sara Forsberg kertoo avoimesti painonnousustaan Youtube-videollaan. 

Youtube-tähti-muusikko Sara Forsberg julkaisi Youtube-kanavallaan videon, jossa hän kertoi käyvänsä läpi suuria muutoksia kehossaan. Hän kertoo videolla lihonneensa 22 kiloa. 

Forsbergin mukaan kaikki juontaa juurensa siihen, kun hän julkaisi vuonna 2016 videon, jolla hän kertoo kuinka onnistui pudottamaan painoa. Tuohon aikaan hän oli juuri aloittanut uransa muusikkona ja työskenteli ihmisten kanssa, jotka hankkivat hänelle personal trainerin. 

– He laittoivat minut erittäin tiukalle painonpudotusdieetille, he laittoivat minut treenaamaan kuusi kertaa viikossa, jonka lisäksi oli tanssitreenit. Kaikki tämä, vaikka olin aivan täysin normaalin painoinen. Siinä Hollywoodia teille! Forsberg kertoo englanniksi videollaan. 

Yhteistyö Forsbergin ja hänen levy-yhtiönsä välillä loppui ja näin ollen myös personal trainerin palvelut päättyivät. Forsbergin mukaan hänellä oli tuohon aikaan ongelmia myös raha-asioissaan sekä parisuhteessaan.

– Kehitin lamauttavan sosiaalisen ahdistuksen, joka johti yksinäisyyteen joka taas johti masennukseen. Kaikki hajosi ympärilläni.

Forsbergin mukaan ainut pysyvä asia hänen elämässään oli kotiinkuljetettu pizza. 

– Yksi asia johti toiseen, ja aloin saamaan paljon lisää painoa. Edellisellä videollani sanoin että lihoin 13 kiloa. Lihoin oikeasti 22 kiloa. 

Forsberg kertoo arvostavansa ihmisiä, jotka liputtavat kehopositiivisuuden puolesta, oli ihmisellä millainen vartalo tahansa. Hän kertoo kuitenkin itse tuntevansa olonsa huonoksi kookkaampana kuin ennen. 

Videollaan Forsberg haluaa kertoa oman kokemuksensa ja tarinansa siitä, kuinka hän lihoi. Hänen mukaansa syy oli yksinkertainen.

– Masentuneena minulla oli tapana lukittautua työhuoneeseeni ja syödä. 

– Olin jumissa myrkyllisissä ajatuksissa, joista en päässyt eroon. Käsittelen näitä asioita yhä. Vointini on kuitenkin parempi, mutta en ole päässyt eroon ahmimisesta. 

Forsberg lopettaa videonsa todeten, että tämä ilmoitus voi toimia virstanpylväänä hänen elämäntapamuutokselleen sekä painonpudotuksen aloittamiselle. 

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.