Sara Forsberg paljastaa noloimmat kokemuksensa – äiti löysi kondomin, ei uskonut tyttärensä selitystä

Sara Forsberg näyttelee Renny Harlinin menestyselokuvassa 2:30

Tubettaja ja muusikko Sara Forsberg paljastaa uusimalla YouTube-videollaan noloja sattumuksia elämästään.

Video: Sara Forsberg kertoo näyttelemisestä Jackie Chanin kanssa

YouTube-videoillaan maailmantähteyteen noussut Sara Forsberg kertoo uusimalla videollaan noloja kokemuksiaan. Hän muun muassa paljastaa tilanteen, jossa näki miehen kiveksen ensimmäistä kertaa elämässään.

– Yllättäen huomasin vanhemman miehen uivani yläpuolella. Hänen ryppyinen kiveksensä roikkui edessäni uimahousujen välistä. Hämmennyin niin paljon, että vedin vettä henkeen ja jouduin pois uima-altaasta, nainen kertoo sattumuksestaan.

Nainen kertoi myös tarinan siitä, kuinka hän yritti työntää kondomin nenään, jonka uskovainen äiti löysi roskiksesta seuraavana päivänä.

Forsberg oli osallistunut nuorena kondomihaasteeseen, jossa ehkäisyväline tungetaan nenään ja yritetään saada suun kautta pois.

– Kuvitelkaa miltä tuntuu selittää sitä tiukalle kristitylle äidille. Se limainen käytetyn näköinen kondomi, minkä löysit roskiksestani. Laitoin sen nenääni huvikseen.

– Olisi ollut paljon helpompaa vain sanoa harrastaneensa seksiä. Vaikka en harrastanutkaan. Luulen, ettei hän koskaan uskonut minua, Forsberg jatkaa videolla.

Forsbergin YouTube-video alla. 

 

Lue myös:

    Uusimmat