Mainos

”Sanoessaan 'tahdon' sulhanen tuijotti erästä morsiusneitoa" – miksi nämä ihmiset edes menivät naimisiin?

Oletko kärsinyt läpi ällöttävän imelien hääjuhlien? Nyt on tarjolla jotakin erilaista! Reddit-sivuston käyttäjät paljastivat, millaisissa tuhoon tuomituissa hääjuhlissa ovat olleet.

"Tiesimme, että ongelmia on luvassa, koska pari kurtisteli kulmiaan koko seremonian ajan. Myöhemmin he eivät menneet häämatkalle, koska eivät kyenneet päättämään matkakohdetta. Heillä oli runsaasti rahaa, muttei lainkaan tahtoa tehdä kompromisseja.”

”Sulhanen ei katsonut morsianta kertaakaan.”

”Kun pappi seremonian aikana kysyi morsiamelta ”otatko tämän miehen…”, morsian alkoi nauraa hysteerisesti eikä voinut lopettaa. Tilanne oli söpö kymmenen sekunnin ajan, ja sitten siitä tuli hyvin epämukava.”

”Sanoessaan ”tahdon” sulhanen tuijotti erästä morsiusneitoa sen sijaan, että olisi syventynyt morsiamensa silmiin.”

”Siskoni uusi aviomies suuteli morsiusneitoa häävastaanoton tanssilattialla.”

”Veljeni häissä morsian tarjosi veljelleni poskeaan, kun pappi antoi luvan ”suudella morsianta”. Morsian petti veljeäni alle vuoden kuluttua jonkun netissä tapaamansa miehen kanssa.”

”Hääpäivänä kysyin morsiamelta, nauttiiko hän päivästään. Hän sanoi, että päivä on ”helvetillinen painajainen, elämäni kamalin päivä”.”

”Sulho sanoi alttarilla väärän nimen.”

”Juhlavastaanoton loppupuolella miehet istuivat pöydässä kaukana muista. Kysyimme, miksi hän kosi. Hänen vastauksensa? ”Koska hän (morsian) oli alasti”. Liitto kesti noin puolitoista vuotta. ”

”Morsian hiippaili veljeni luo ja ojensi tälle lapun, jossa kertoi yksityiskohtaisesti, miten paljon rakastaa veljeäni, ja ohjeisti tätä vain vastustamaan liittoa kun sen aika tulee. Veljeni antoi lapun yhdelle sulhasen siskoista ja me lähdimme, ennen kuin seremonia alkoi. Facebookin mukaan he eivät menneet naimisiin, enkä ole nähnyt paria sen koommin.”

”Morsian käski pappia muuttamaan vihkiseremonian muotoon ”kunnes kuolema, tai avioero, meidän erottaa”.”

”Sulhasen häävalat: ”Rakas morsian, meillä on ollut ylä- ja alamäkiä – suurimmaksi osaksi alamäkiä…””

”Sulhanen jäi kiinni tositoimissa morsiusneidon kanssa. Se liitto kesti kaksi tuntia.”

”Pari käytti 50 000 dollaria Disney-häihin, ja morsian vältteli appivanhempiaan täysin useiden tuntien ajan. Morsian karkasi viikkoa myöhemmin.”

”Enoni huusi hääpäivänään kasvot punaisena minulle, 14-vuotiaalle, että minun pitäisi aina käyttää kondomia, jotten joutuisi naimisiin ”jonkun raskaaksi tulleen ämmän kanssa”.”

”Morsian, serkkuni, kävi jokaisessa pöydässä kiittämässä vieraita ja kertoi samalla, ettei hän uskonut liiton kestävän. Olimme tyrmistyneitä. Liitto kesti vuoden.”

”Sulhanen kutsui naiskaverinsa, joka oli raskauden alkuvaiheilla. Illan loppua kohti morsian kysyi kaverilta, kuka lapsen isä on. Kaveri huikkasi iloisesti sulhasen nimen.”

Tässä hieman iloisempaa häätunnelmaa: Näin sujuvat pop up -häät!


Lähde: Reddit

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.