Sanna Marinin Emma-tytär rakastaa elämää Kesärannassa – pääministeri paljastaa yllättävän asian, jota pienokainen on jäänyt kaipaamaan korona-aikana

0:57
Sanna Marin paljastaa, millainen koti Kesäranta on lapsiperheelle.

Pääministeri Sanna Marin paljasti Joonas Nordman Show'ssa, että perheen 3-vuotias Emma-tytär nauttii Kesärannassa asumisesta. 

Pääministeri Sanna Marin on asuttanut jo tovin pääministerin virka-asuntoa Kesärantaa, joka sijaitsee Helsingin Meilahdessa. Marinin perheeseen kuuluvat hänen lisäkseen aviopuoliso Markus Räikkönen sekä pariskunnan 3-vuotias tytär Emma

Marin kertoi Joonas Nordman Show'n haastattelussa, että varsinkin Emma viihtyy Kesärannassa erittäin hyvin. Pääministerin mukaan pienokaista ei haitannut, kun ennen korona-aikaa perheen kotona ravasi poliitikkoja tiuhaan tahtiin – päinvastoin. 

– Meidän Emma on niin sosiaalinen, että hän rakastaa ihmisiä. Hän haluaisi, että siellä olisi joka päivä kokous, jotta hän pääsisi kaikkia moikkaamaan ja kaikki hurmaamaan. 

Emmalle on ollut Marinin mukaan varsin harmillista, ettei koronapandemian takia kotona ole juuri voitu järjestää kokouksia. 

– Sitten kun tämä korona-aika helpottaa, niin ihan Emman takia siellä täytyy järjestää kokouksia, niin että hän pääsee esiintymään ja olemaan ihmisten kanssa. 

Katso yllä olevalta videolta, kuinka kokoukset Emman johtamana todennäköisesti sujuisivat Sanna Marinin mielestä ja millainen koti Kesäranta on!

Joonas Nordman Show mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja