Sanaharkka kehittyi painiksi, lopuksi mies kuoli Teuvalla – poliisi on vapauttanut kaikki uudenvuoden kahakan johdosta kiinni otetut miehet

Uudenvuodenyönä Teuvalla Etelä-Pohjanmaalla tapahtuneen kuoleman vuoksi ei ole enää ketään kiinni otettuna, kertoi tapauksen tutkinnanjohtaja Jari-Matti Marttala STT:lle perjantaina.

Hieman alle 60-vuotias mies kuoli kotonaan juhlinnassa tapahtuneen painiskelun jälkeen.

Tapausta tutkitaan edelleen kuolemantuottamuksena ja pahoinpitelynä. Tutkinnanjohtajan mukaan poliisilla oli perjantaina hyvä kuva yhteenottoon johtaneista tapahtumista. Kuolinsyystä odotetaan tarkempaa tietoa ensi viikolla ruumiinavauksen jälkeen.

Seurue oli ollut miehen talossa juhlimassa vuoden vaihtumista, kun paikalle oli tullut kolme lähialueella asuvaa miestä.

Miehen ja kolmen vieraan välille syntyi sanaharkkaa, joka kehittyi poliisiin mukaan jonkinasteiseksi painiotteluksi. Painiskelun jälkeen mies kuoli äkillisesti.

Poliisi otti tuon jälkeen kiinni juhliin saapuneet kolme miestä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja