Mainos

Samsungin seuraava huipputabletti tulossa syyskuussa

Samsungin seuraava huippupuhelin, Galaxy Note7, esitellään jo elokuun alussa, mutta myös syyskuussa järjestettävien IFA-messujen yhteydessä voitaneen tänäkin vuonna nähdä uusia tuotteita korealaisjätiltä. Aiemmin on jo huhuttu ainakin uudesta älykellosta ja viimeisimmän huhun mukaan myös uusi huipputabletti saattaisi tuolloin virallisesti nähdä päivänvalon.

Samsung-asioista yleensä hyvin perillä ollut tietovuotaja Eldar Murtazin on Twitterissä maininnut, että Galaxy Tab S3 saatettaisiin nähdä 1. syyskuuta, eli IFA-messujen aattona. Sen tarkempia tietoja Murtazin ei maininnut, mutta aikataulu kuulostaa hyvin loogiselta. Alkuperäiset Galaxy Tab S2 -mallitesiteltiin melko tarkalleen vuosi sitten, javaikka keväällä julkaistiinkin hieman tehokkaammalla suorittimella varustetut Tab S2 -mallit, voisi syyskuu olla hyvä ajankohta julkaista täysin uudet Tab S3 -mallit.

Uuden tai uusien Galaxy Tab S3 -mallien lisäksi syyskuun alussa nähtäneen myös Samsungin uusi älykello. Gear S3 on tiettävästi käyttämässä vastaavaa pyöreää kellotaulua ja pyöritettävään kehykseen perustuvaa käyttöliittymää kuin edeltäjänsä, viime vuonna julkaistu Gear S2.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.