Sampo Kaulasen vaimo avautuu blogissaan: "Kukaan ei halua nähdä puolisoaan tuossa kunnossa"

Vieraana julkkiskauppias Sampo Kaulanen 7:18

Kyläkauppias Sampo Kaulanen kirjoitti hiljattain blogissaan rankasta illasta, jonka päätteeksi hänet vietiin poliisisaattuessa sairaalaan. Nyt Kaulasen Minttu-vaimo kirjoittaa aiheesta omassa blogissaan.

VIDEO: Sampo Kaulanen kertoo kertoo julkisuuden varjopuolista

Kyläkauppias Sampo Kaulanen kertoi blogissaan tiistaina 24. heinäkuuta 2018 olevansa keskellä elämäntapamuutosta.

Hän kirjoitti univaikeuksistaan, ylivilkkaasta mielestä sekä illasta, jona hän yritti helpottaa oloaan juomalla itsensä humalaan ja ottamalla unilääkkeen.

Aggressiivisesti ja sekavasti käyttäytynyt kyläkauppias vietiin lopulta lepositeissä ambulanssissa poliisisaattueessa Rovaniemen keskussairaalaan.

Kaulanen kirjoitti varanneensa ajan psykiatrin vastaanotolta, jossa esiin oli nostettu kysymys siitä, olisiko mahdollista että miehellä on aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriö ADHD.

Sampo Kaulasen vaimo Minttu Kaulanen saapui paikalle kesken miehensä illan ja soitti ambulanssin paikalle. Hän kirjoittaa aiheesta omassa blogissaan Idealista.fi-sivustolla.

Minttu toteaa miettineensä, että antaako hän aiheen olla omalta osaltaan, mutta halusi lopulta vastata.

– No niin, Sampo sekoili. Siihen en sen enempää ota tarvetta purkaa, asioiden kulun voitte lukea hänen omasta blogistaan. Aika raastavaa tekstiä, enkä yhtään kadehdi hänen demonejaan. Onneksi hän on nyt hyvällä tiellä ja oppii omasta päästään paljon uutta koko ajan, Minttu kirjoittaa.

Minttu kiittelee kirjoituksessaan miestään hoitaneita lääkäreitä. Häneltä on kyselty paljon, miltä Sampon sekoilu on tuntunut.

– No miltäpä se tuntuu. Ei ole ensimmäinen kerta. Niin kuin sanoin hänellekin, olen todella väsynyt henkisesti tähän settiin. Kukaan ei halua nähdä puolisoaan tuossa kunnossa, ja minun kysymykseni ensivaste-ihmisille olikin itkien kysyä "kuoleeko Sampo". Minun ei tarvitsisi joutua kyselemään sellaisia, ei silloin, kun tila missä hän on, on täysin itse aiheutettu.

Minttu Kaulanen toteaa palaavansa aina "siihen Sampoon, joka on äärimmäisen rakastava, kunnioittava ja huomioon ottava puoliso sekä huippu iskä meidän tytölle".

– Hän on kaikkia edellä mainittuja pääsääntöisesti. Harmi vain, että ne huonot asiat jättää kovimmat arvet, joita ne hyvätkään ei hetkessä paikkaa. Mä kuitenkin haluan voida sanoa tehneeni kaikkeni. Jos se ei riitä, niin sitten on toiset ratkaisut edessä. Nyt haluan kuitenkin keskittyä tähän hyvään. Minun osaltani tämä oli tässä.

Sampo ja Minttu Kaulasella on yksi yhteinen lapsi, tytär nimeltä Rianna. Riannan lisäksi Sampolla on entuudestaan yksi ja Mintulla kaksi tytärtä.

Lue myös:

    Uusimmat