Baana: Poliisisaattue vei Sampo Kaulasen sairaalaan: "Multa lähtee kaikki jos näin homma jatkuu"

Vieraana julkkiskauppias Sampo Kaulanen 7:18

Sampo Kaulanen kertoo blogissaan rankasta illastaan, joka johti radikaaliin elämänmuutokseen.

VIDEO: Sampo Kaulanen kertoo kertoo julkisuuden varjopuolista

Kyläkauppias Sampo Kaulanen julkaisi blogissaan tiistaina 24. heinäkuuta päivityksen, jossa hän kertoo olevansa keskellä elämäntapamuutosta. 

Kaulanen kirjoittaa kärsineensä pitkään ylivilkkaasta mielestä sekä univaikeuksista. Hän kertoo, ettei ole nukkunut kunnolla erittäin pitkään aikaan. 

Kirjoituksensa mukaan Kaulanen yritti helpottaa oloaan eräänä iltana juomalla itsensä humalaan. Kun alkoholi ei auttanut rauhoittamaan hänen mieltään, mies otti lisäksi unilääkkeen. 

– Napin ottamisen jälkeen kaikki muuttui. Jostain kumman syystä en nukahtanut vaan aloin häröilemään kaikenlaista. Minulta katkesi siinä samalla filmi. 

Kaulanen kertoo lähteneensä läheiseen ravintolaan oluelle ja käyttäytyneensä siellä aggressiivisesti sekä sekavasti. Ravintolasta soitettiin kotiin ja Kaulasen vaimo Minttu Kaulanen lähti hakemaan miestään. 

Tilanne ei rauhoittunut. Minttu Kaulanen säikähti miehensä tilaa ja soitti paikalle ambulanssin. Paikalle hälytettiin myös poliisi, sillä Kaulasen käytös oli myös hänelle itselleen vaaraksi. Lopulta miehen sai rauhoittumaan paikalle tullut lapsuuden ystävä, joka on ensihoitaja.

– He saivat sitten otettua sykkeen joka oli levossa 250. Tilanne vaati sairaalahoitoa. Minut nakattiin lepositeisiin ambulanssin perälle ja kuskattiin poliisisaattueessa Rovaniemen keskussairaalaan. 

Kaulanen kertoo heränneensä aamulla sairaalasta ja lähteneensä lähes suoraan herättyään kotiin. Kotona järkyttynyt Minttu Kaulanen kertoi miehelleen edellisen yön tapahtumista. 

– Ihan kuin olisin kuunnellut jotain kauhuohjelman käsikirjoitusta, jota tähdittää maailman mielenvikaisin ihminen. Se en ollut minä. Päivä meni asiaa läpikäydessä ja tilanne oli täysin selvä. Multa lähtee kaikki jos näin homma jatkuu. Perhe, lapset, terveys ja lopuksi henki.

Blogissaan Kaulanen kertoo varanneensa ajan psykiatrin vastaanotolta, jossa esiin oli nostettu kysymys siitä, olisiko mahdollista että miehellä on aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriö ADHD. 

Muutaman lääkärikäynnin sekä testien tuloksena lääkärit suosittelivat Kaulaselle lääkkeitä. Kaulasen mukaan toistaiseksi näyttää siltä, että lääkkeet ovat hänelle oikeat ja niistä on apua. 

– Toki matka on ihan lähtöviivoilla mutta vahvasti näyttää, että minulla on nyt virallisesti ADHD ja se tarkoittaa että voin opetella elämään sen kanssa. 

Kaulanen päättää kirjoituksensa kertoen olevansa luottavainen tulevaisuuden suhteen. Hän myös pyytää anteeksi kaikilta, joita on käytöksellään loukannut.

Lähde: Baana

Lue myös:

    Uusimmat