Sampo Kaulanen yritti laihduttaa suolihuuhtelulla – Michele-vaimo: "En edes pystyisi lähtemään mukaan"

Michele Murphy-Kaulanen kertoo kyläkauppiaan erikoisista laihdutusmetodeista.

Kyläkauppiaana tunnetun Sampo Kaulasen puoliso Michele Murphy-Kaulanen nähdään ensi syksyn Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa. Elämäntaparemonttia kaipaava Michele kertoo MTV Uutisille, että myös elämäntapansa uusiksi laittaneella Sampolla on taustalla erinäisiä kokeiluja ennen kuin kauppias löysi itselleen sopivimmat keinot.

– Hän innostuu aina nopeasti ja sitten se innostus lopahtaa yhtä nopeasti, Michele kuvailee Sampon erinäisiä laihdutuskokeiluja.

Niitä on Michelen mukaan riittänyt. Hän kertoo, että Sampo tavoitteli parempaa hyvinvointia erikoisin keinoin:

– Hän on kaiken tämän yhdessäolon aikana huuhdellut peräsuoltaan, juonut pelkkää vettä tai pelkkiä mehuja. Ne ovat sellaisia asioita, joihin en edes pystyisi lähtemään mukaan.

Nykyään Kaulanen suhtautuu syömiseen ja liikuntaan "normaalisti". Michele uskoo, että kotoa on nyt helpompaa saada tukea omille tavoitteille.

– Nyt, kun hän on melkein vuoden tehnyt tuota ja integroinut liikunnan elämäänsä olen itsekin miettinyt, että "jos säkin niin mäkin".  On paljon parempi, että kotona on sellainen tyyppi, joka ajattelee sitä syömistä ja liikkumista normaalilta kannalta. 

Lue myös:

    Uusimmat