Sami Kurosen hervottomat vinkit pääsiäiseen – tällainen on romanttinen aikuisten loma makuuhuoneeseen

Sami Kurosella on takana yhtä monta missifinaalin juontoa kuin Spede Pasasella –"Sitä on mukava muistella kiikkustuolissa" 3:36
Sami Kurosella on takana yhtä monta Miss Suomi -finaalin juontoa kuin edesmenneellä Spede Pasasella.

Sami Kurosen pääsiäisen vietossa on vain mielikuvitus rajana.

Koronaviruspandemian myötä suomalaiset ovat joutuneet perumaan pääsiäissuunnitelmiaan, ja tuleva pyhä tullaankin viettämään pääosin neljän seinän sisällä.

Radiojuontaja Sami Kuronen ei ole jäänyt murehtimaan neljän seinän sisällä olemisesta, vaan on käyttänyt mielikuvitustaan hyödyksi. Kuronen jakoi Instagram-seuraajilleen pääsiäisideansa. 

– Pääsiäinen lähestyy ja tutkailen pakettimatkoja…, Kuronen kirjoittaa Instagram-päivityksessään

Kurosen pakettimatkat ovat vain hieman erilaisia mihin on totuttu: 

1. Kulinaristin unelmaloma keittiöön! - Kotimaista arkiruokaa mökkihöperöllä twistillä.

2. Aistikas joogamatka olohuoneeseen! - Koe kiireetön fiilis tutulla jumppamatolla, tutut pieruverkkarit jalassa.

3. Romanttinen aikuisten loma makuuhuoneeseen! - Yksin tai kaksin, koko päivä peiton alla ja viimeistään illan tullen ilman paineita. Vain mielikuvitus rajana.

4. Kylpyläloma pesuhuoneeseen! - Sytytä pari Ikean tuoksukynttilää ja Spotifysta loungelistat soimaan. Ei muuta kuin silmät kiinni ja aistit auki.

5. Extremeloma takapihalle! - Kukapa ei joskus haluaisi haastaa itseään ja rikkoa tutuksi tulleita rajoja. Takapihalla olet reunalla ja näet maailman aivan uusin silmin.

6. Bamseloma lastenhuoneeseen! - tuoksut, eritteet ja desibelit kaakkoon! Nyt mennään! Tällä lomalla arki alkaa tuntua juhlalta.

Kurosen seuraajat kiittelevät positiivisesta päivityksestä. 

– Juuri tällaista positiivista asennetta ja huumoria kaipasinkin tähän päivään. 

– Laitoin tilaukseen 1,3,4 ja 5 ! Jää sitten vielä aikaa siihen ulkoiluun koiran kanssa ja sohvannurkassa löhöilyyn punkkulasin ja Netflixin seurassa. 

Kuronen on joutunut viettämään jo kaksi viikkoa neljän seinän sisällä, sillä hän joutui suoraan karanteeniin saavuttuaan Teneriffan matkalta tyttärensä kanssa. Kuronen ja hänen juontoparinsa Jenni Alexandrovaovat tehneet radiolähetyksiä nyt kotistudiolta. Alexandrova oli poikansa kanssa samalla lomamatkalla.


Lue myös:

    Uusimmat