Karanteenissa oleva Jenni Alexandrova sai oman kotistudion: "Olen nyt tässä yrittänyt koota sitä tekniikan huonona ihmelapsena"

Haastattelussa radiojuontaja Jenni Alexandrova 3:18
Jenni Alexandrova kertoi uusista asumiskuvioistaan Kultainen Venla -gaalassa.

Jenni Alexandrova on pysynyt onnekseen terveenä.

Radiojuontaja Jenni Alexandrova palasi viime viikon perjantaina (13.3.) lomamatkaltaan Teneriffalta, jonka jälkeen hän jäi karanteeniin kotiinsa Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti. Myös Alexandrovan juontajakollega ja ystävä Sami Kuronen oli samalla lomamatkalla, joten myös hän joutui jäämään kotiinsa. Ystävykset juontavat Radio Aallon aamulähetystä, mutta tällä hetkellä he eivät pysty olemaan fyysisesti työpaikalla.

Tähän asti heillä on ollut tuuraajat ja työnantaja Nelonen Media on käynyt läpi eri vaihtoehtoja siitä, miten Alexandrovan ja Kurosen koteihin voisi tehdä studiot. 

Alexandrova sai tällä viikolla kotiinsa toimitettuna viimein kotistudion.

– Olen nyt tässä yrittänyt koota sitä tekniikan huonona ihmelapsena. Ihme kyllä, sain sen kasaan ja olen testaillut ääniä. Katsotaan, minkälaista lähetystä saadaan ensi viikolla, ja ylipäätänsä saadaanko, Alexandrova kertoo MTV Uutisille. 

Alexandrovan aika karanteenissa on kulunut siivoillessa ja rästitöitä tehdessä. 

– Olen ollut yhteyksissä yhteistyökumppaneihin sekä tehnyt kirjoitushommia, hillunut kylpytakissa ja tehnyt ruokaa, Alexandrova naurahtaa.

Radiojuontaja saa viettää aikaansa karanteenissa poikansa kanssa, joka oli mukana lomamatkalla. Kysyttäessä Alexandrovalta siitä, että ahdistaako neljän seinän sisällä oleminen, on vastaus selvä. 

– Kukapa voisi nyt valittaa siitä, että minulla on ruokaa, ja olen täällä rakkaan poikani kanssa, hän vastaa.

Alexandrova on pysynyt onnekseen terveenä, ja tarkoitus olisi palata takaisin Sanomatalolle maaliskuun lopussa. 

– Tässä elämäntilanteessa ei voi tosin sanoa mitään varmaksi, Alexandrova toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat