Sami Kuronen viettää 48-vuotissyntymäpäiviään: ”Kakussa on jo niin monta kynttilää, ettei yksi puhallus riitä”

Temptation Island -juontaja Sami Kuronen törmäsi somessa häkellyttävään näkyyn: ”Siinä mentiin jo jonkun rajan yli” 4:33
Sami Kuronen törmäsi somessa häkellyttävään näkyyn.

Sami Kuronen juhlii perjantaina 21. tammikuuta syntymäpäiviään.

Televisiosta ja radiosta tuttu Sami Kuronen täyttää tänään 21. tammikuuta 48 vuotta. 

– Kakussa on jo niin monta kynttilää, ettei yksi puhallus riitä, kirjoitti Kuronen Instagramissa tekemänsä julkaisun kuvatekstiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Telkkarin suosikkikasvo laittoi Instagramiin kuvan, johon sateli juontajakollegoilta onnitteluja.

– Hyvää syntymäpäivää Sami, hovimuusikkona tunnettu Ilkka Ihamäki toivottaa.

– Onnea ystäväin, Kurosen entisenä radiojuontoparinakin toiminut  kirjoittaa.

– Onnellisuutta, toivotti myös toimittaja Susanne Päivärinta.

Kuronen on innostunut aikaisemminkin päivittelemään sosiaaliseen mediaan syntymäpäivänään. Kaksi vuotta sitten hän listasi muutamia faktoja keski-ikäisyydestä ja totesi olevansa ensimmäistä kertaa lähempänä viittä- kuin neljää kymmentä ikävuotta.

– Ai miltä tuntuu? Yllättävän hyvältä. Koen olevani vähintään kohtalaisessa iskussa, arki rullaa hienosti ja ympärilläni on upeita ihmisiä, Kuronen totesi vuonna 2020.

– Näet vaivoin lukea ravintolassa ruokalistaa, vaikka laittaisit lasit silmille. Sinusta tuntuu, että kaikki mumisevat. Vetäessäsi sukkia jalkaan ja ylipäätään kumartuessa ähkit kummallisen paljon, Kuronen listasi huomioitaan.

Sami Kuronen tunnetaan etenkin Temptation Island Suomi -ohjelman juontajana. Kuronen on tehnyt myös pitkän radiouran esimerkiksi Radio Suomipopilla sekä Radio Aallon aamujuontajana.

Lue myös:

    Uusimmat