Juontaja Sami Kuroselle karvaista perheenlisäystä – esittelee pörröistä kaveriaan: "Veit sydämeni välittömästi"

Rakkausreality on opettanut Sami Kurosta myös omassa elämässä:"Olen kärsinyt samoista asioista myös omassa elämässä" 6:45
Rakkausreality on opettanut Sami Kurosta myös omassa elämässä: "Olen kärsinyt myös samoista asioista""

Radiojuontaja Sami Kuronen on hankkimassa kissanpentua.

Radiojuontaja Sami Kuronen aikoo hankkia perheenlisäystä karvaisen kissimirrin myötä. Kuronen julkaisi Instagramissa sydämet sulattavan kuvaparin pörröisestä tulokkaasta. Otoksissa ihastuttaa pieni harmaansävyinen kissanpentu.

– Nähtiin tänään ensimmäistä kertaa ja kun kiipesit syliini, veit sydämeni välittömästi. Vielä muutaman viikon saat kerätä emon rinnalla voimia tassuihin, mutta heti kun mahdollista pääset uuteen ja rakastavaan kotiin, Kuronen kirjoittaa ja toivoo saavansa seuraajiltaan nimiehdotuksia pennulle.

Seuraajat kommentoivat otoksia.

– Voi ei mikä söpöläinen. Onnea tulevasta perheenjäsenestä, henkilö kommentoi.

– Voi taivas minä jo niin näen Kurosen heruttelukuvat kissanpentu sylissä, seuraaja vitsailee.

– Voi hellanlettas, kun on söpö, Instagramissa kommentoidaan.

Kuronen juontaa parhaillaan Nelosen Temptation Island Suomi -ohjelmaa. Hän muisteli aikaisemmin MTV Uutisille, että ohjelman tuotantoyhtiön toimitusjohtaja Joonas Hytönen oli sanonut hänelle, että kannattaa varautua tekemään sarjaa ainakin kymmenen vuotta, muttei hän uskonut tähän.

Temppareista starttasi tänä marraskuussa kymmenes kausi.

– Sanoin Joonakselle puolivitsillä, että pari kautta siitä varmaan tehdään. Mielestäni tällaisilla ohjelmilla elinkaari ei ole ollut niin pitkä, mutta onneksi olin väärässä, hän naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat