Tältä Sami Kuronen näytti 30 vuotta sitten – pohtii julkaisussaan kuljettua matkaansa: "Kaikkia kompurointeja tarvittiin"

4:33
Sami Kuronen törmäsi somessa häkellyttävään näkyyn.

Sami Kuronen julkaisi nuoruuskuvansa.

Juontaja Sami Kuronen viihdytti somekansaa julkaisemalla Instagramissa kuvaparin, jossa hän poseeraa 30 vuotta sitten sekä nykypäivänä. 

Nuorta Kurosta ei ole tunnistaa ylemmästä kuvasta, jossa pitkätukkainen poika soittaa rumpuja. 

– Olisi tosi mielenkiintoista nyt kuulla tuon nuoremman ajatuksia, jos hän olisi tiennyt mihin tie tulee viemään ja minkälainen reissu tästä elämästä on tulossa, Kuronen kirjoittaa

Kuronen listaa moninaisesti elämän varrelle mahtuneita kokemuksia. Mitään hän ei vaihtaisi pois, ja elämä onkin tarjonnut sekä haasteita että voittoja sopivassa suhteessa.

– Virheitä, onnistumisia, ihastumisia, rakastumisia, pettymyksiä, sydänsuruja ja ilon hetkiä. Kaikkia onneksi suht sopivassa balanssissa.

– Jos voisin kokeneemman rumpalipojan äänellä sanoa jotain kuvan teinille, niin tuskin ohjeistaisin tai opettaisin mitään. Se oli ihan fiksu jätkä. Kaikkia kompurointeja ja vaiheita tarvittiin.

Kuronen kehottaakin ennen kaikkea nauttimaan elämän matkasta ja luottamaan itseensä.

– Muutama ryppykin on saattanut tarttua matkalta mukaan. Silti moni asia on ennallaan. Hyvä niin.

Kuronen juontaa parhaillaan Nelosen Temptation Island Suomi -ohjelmaa. Hän muisteli aikaisemmin MTV Uutisille, että ohjelman tuotantoyhtiön toimitusjohtaja Joonas Hytönen oli sanonut hänelle, että kannattaa varautua tekemään sarjaa ainakin kymmenen vuotta, muttei hän uskonut tähän.

Temppareista starttasi viime marraskuussa kymmenes kausi.

– Sanoin Joonakselle puolivitsillä, että pari kautta siitä varmaan tehdään. Mielestäni tällaisilla ohjelmilla elinkaari ei ole ollut niin pitkä, mutta onneksi olin väärässä, Kuronen kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja