Salossa vaaratiedote purettu – valtava teollisuusrakennus roihusi ja puski ympäristöön terveydelle vaarallista savua, sammutustyöt kestävät aamuun asti

Salon Iilikenmäessä palaa noin tuhannen neliön teollisuusrakennus. Alueella ollut vaaratiedote on nyt purettu. Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta kerrotaan MTV Uutisille, että sammutustyöt kestävät ainakin huomisaamuun kello yhdeksään asti.

– Yksi kolmasosa rakennuksesta paloi. Tällä hetkellä raivataan kattoa pois. Vaaratiedote annettiin sen takia, että tuuli painoi sankkaa savua asuinalueelle, kertoo päivystävä palopäällikkö Petri Nenonen.

– Yksi ihminen on lievästi altistunut savulle alkusammutustoimien yhteydessä. Hän oli ensihoidon tarkistettavana. Sairaalahoitoon ei ollut tarvetta.

Turun hätäkeskus sai ilmoituksen rakennuspalosta Valimokujalla puoli yhdeksän aikaan illalla. Tulipaloa oli sammuttamassa enimmillään yli kaksikymmentä yksikköä.

Alueen asukkaita pyydettiin aiemmin pysymään sisätiloissa, sillä alueelle levisi runsaasti terveydelle vaarallista savua.

Uutista päivitetty viimeisimpänä 23.34 palopäällikön kommenteilla.

Lue myös:

    Uusimmat