Salma Hayek hehkuu vaikka maitoviikset huulillaan – katso kuva ja video!

Luonnonkaunis latinonäyttelijä Salma Hayek, 45, todistaa uudella Got Milk? -maitokampanjan videolla hehkuvansa kiusallisista maitoviiksistä huolimatta.

Meksikolainen näyttelijä Salma Hayek, 45, tähdittää monen muun julkisuuden henkilön jalanjäljissä yhdysvaltalaista Got Milk? -maitokampanjaa, joka on pyörinyt 1990-luvulta lähtien. Aikaisemmissa mainoksissa on nähty muun muassa supersuosittu jalkapalloilija David Beckham, maineikas näyttelijätär Susan Sarandon, malli-juontaja Heidi Klum ja Heroes-sarjassa suosion saavuttanut Hayden Panettiere.

Maidon ja terveellisen aamiaisen puolesta liputtavan kampanjan tuore keulakuva Hayek todistaa Got milk? -mainoskuvissa, että todellinen kauneus ei katso edes kiusallisia maitoviiksiä. Kuulaassa valossa pyjama päällä ja maitoviikset ylähuulillaan hymyilevä latino hehkuu tavalliseen tyyliinsä.

Salma Hayek ei ole aina ollut yhtä hehkuva ja sinut ulkonäkönsä kanssa kuin nykyään. Hän on kertonut muun muassa kärsineensä aikaisemmin pahasta aknesta ja rukoilleensa hoikkana poikatyttönä ja jälkijunassa kehittyvien joukossa suurempia rintoja.

Salma Hayek saavutti supersuosion näyteltyään 1995 vuonna ilmestyneessä Desperado-elokuvassa Antonio Banderasin rinnalla. Oscar-ehdokkuuden nainen sai Frida Kahlo -roolistaan elokuvassa Frida vuonna 2002. Hayek ja Banderas nähtiin rinta rinnan taas vuoden 2011 Saapasjalkakissa-animaatiossa päähahmojen ääninäyttelijöinä.

Katso alta Got Milk? -kampanjan minielokuva, jossa Salma Hayek taistelee saadakseen maitoa aamiaispöytäänsä:

AVA

Kuvat: The Breakfast Projects/Splash News

Lähteet: Wikipedia, IMDb, The Breakfast Projects/Splash News, The Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja