Salkkarit-tähti Mia Ehrnroothin samaistuttava video levisi kansainväliseksi somehitiksi – tilanne on tuttu monille äideille

4:20
Mia Ehrnrooth palaa Salkkareihin! Missä Cindy on lymyillyt kaikki nämä vuodet? Katso haastattelu!

Näyttelijä Mia Ehrnroothin TikTok-videota on katsottu yli 2,4 miljoonaa kertaa.

Salatut elämät -sarjaan palaava Mia Ehrnrooth  julkaisi TikTok-palvelussa muutama päivä sitten videon, jolla on nyt yli 2,4 miljoonaa katselukertaa. Videolla hän imitoi ääntä, jossa käsitellään perhe-elämää.

Videon äänitallenne kertoo: ”Eräänä päivänä mieheni teki isoimman virheen tullessaan kotiin. Hän katsoi minua ja kysyi: Oletko vielä yövaatteissa? Näetkö kaksi lastasi? He vielä hengittävät”. Ehrnrooth näyttelee tilanteen videolla.

Näyttelijä on ihmeissään videon suosiosta.

– Olin yllättynyt, että heti paukkui parin miljoonan katsojat. Hauskaa, että TikTokkiin ovat ilmestyneet myös äidit eikä vain teinit. Huvittaa, miten perhearkeen liittyvät tilanteet näyttävät olevan universaaleja. Monet ovat samaistuneet minun videooni, Ehrnrooth kommentoi.

Ehrnrooth aloitti tekemään TikTok-videoita vasta hetki sitten, mutta on jo jäänyt koukkuun hauskoihin videoihin.

Salatut elämät -sarjaan palaavan Ehrnroothin ja hänen puolisonsa Joel RoosinLexi-tytär täytti vuoden. Heillä on myös kolmevuotias poika Filip. Pariskunnan lapset ihastuttavat myös videoilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja