Salkkarit-tähti Mia Ehrnroothilla vauhdikas elämäntilanne – uusi työ, koti ja lapsiarki pitävät näyttelijän kiireisenä

4:20
Mia Ehrnrooth palaa Salkkareihin! Missä Cindy on lymyillyt kaikki nämä vuodet? Katso haastattelu!

Näyttelijä Mia Ehrnrooth hyppää uudenlaiseen arkeen ensi viikolla. 

Salatut elämät -sarjaan palaava näyttelijä Mia Ehrnrooth valmistautuu aloittamaan suosikkisarjan kuvaukset ensi viikolla. Ehrnroothin ja hänen puolisonsa Joel Roosin vuoden täyttänyt Lexi-tytär harjoittelee hoitopaikassa olemista, sillä äidin kuvausaikataulut ovat vaativat. Myös 3-vuotias isoveli Filip on hoidossa. 

Aiemmin Helsingin ytimessä asunut perhe muutti uuteen kotiin Kirkkonummelle pysyvästi Koronavuoden aikana. 

– Muutettiin koronan aikana landelle. Olen Pohjois-Espoosta kotoisin ja kasvanut keskellä peltoa. On ollut todella ihanaa, että lapset pääsevät pihalle ja ollut lääniä. Olen pystynyt organisoimaan etänä asioita. En usko, että tullaan enää keskustassa asumaan, Ehrnrooth kertoo. 

Näyttelijä aloitti suosikkisarjan kuvaukset jo aiemmin loppuvuonna. Nyt Ehrnrooth valmistautuu tekemään töitä kolmena päivänä viikosta, jotta aikaa jää myös lapsille. Paluu Cindyn rooliin on ollut helppoa. 

– Mietin. että muistaakohan kaikkia juttuja vielä. Se oli kuin polkupyörällä ajoa. Koko prosessi on niin tuttu, osaan ne lainalaisuuden ja voin keskittyä siihen näyttelemiseen ja hauskanpitoon.

Vuosien Salkkarit-tauon aikana Ehrnrooth on näytellyt elokuvissa ja muissa projektitöissä. Kokemus on tuonut lisää varmuutta myös omaan tekemiseen. 

–Ihan eri tavalla näkee vastanäyttelijöiden ammattitaidon ja missä kohtaa voi itse kehityttyä. Huomasin, miten superkivaa näytteleminen on ollut.

Myös sarjan fanit ovat olleet jo yhteydessä näyttelijään. 

– Sain paljon palautetta. Tuntui ihanalta. Oli iso lämmin vastaanotto. On ollut ihan superhauskaa olla kuvauksissa. 

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja