Salkkarit-tähti joutui kolariin: "Olen superjärkyttynyt ja ahdistunut"

Salatut elämät -sarjasta tuttu Jasmin Voutilainen joutui kolariin eilen tiistaina.

Aino Kaukovaaraa Salatut elämät -sarjassa näyttelevä Jasmin Voutilainen kertoo Instagram-tilillään joutuneensa autokolariin.

– Tänään oli kiva päivä. Se tosin muuttui sekunneissa elämäni kamalimmaksi päiväksi, Voutilainen kirjoittaa sairaalasta julkaisemassaan Instagram-tarinassa.

Näyttelijä kertoo joutuneensa kolariin, vaikka seurasi tietä tarkkaavaisesti. Hän painottaa seuraajilleen jättämään puhelimet taskuihin ajamisen aikana.

– Ajakaa varovasti. Jos olisin yksi niistä, jotka snäppäilee ja räplää puhelinta ajon aikana, en välttämättä olisi tässä kirjoittamassa yhtään mitään. Sekunnin murto-osa ratkaisee liikenteessä, Voutilainen muistuttaa ja lisää myöhemmin, että hänen kolarinsa ei johtunut kännykän käytöstä.

Sairaalan sängystä kirjoittava Voutilainen jakaa Instagram-tarinassaan kiitosta häntä kolaripaikalla auttaneille ihmisille. Hän kertoo selvinneensä kolarista ilman vakavampia fyysisiä vammoja.

– Tutkimukset on tehty ja mitään ei ole murtunut, toki kivut silti ovat kovat ja olen tarkkailussa ainakin huomiseen. Psyykkiset kolhut ovat jotenkin sitäkin kovempia ja olen superjärkyttynyt ja ahdistunut, Voutilainen kuvailee tilaansa.

Tekstipäivitysten lisäksi näyttelijä julkaisi tarinassaan kyynelten täytteisen videon, jossa hän kiittää seuraajiaan lukuisista kannustavista viesteistä. Näyttelijä uskoo, että pääsee järkytyksestä ajan kanssa yli.

– Tästäpä se elämä vielä voittaa, vaikka juuri nyt ei siltä tunnukaan.

Lue myös:

    Uusimmat